Vi digitaliserer bilhandlen
Leasingsystem

Bytelabs Leasingsystem er et webbaseret værktøj, som er målrettet finansieringsselskaber og hermed bilforhandlere samt private bilkøbere. Værktøjet baserer sig på Bytelabs Finansieringssystem og er designet til leasing af biler, hvilket inkluderer en nem ansøgnings og -bevillingsproces, produktion af relevante dokumenter samt en række omfattende indstillingsmuligheder.

Læs mere »
Finansieringssystem

Bytelabs webbaserede Lånefinansieringssystem gør arbejdsprocessen med lånefinansiering af biler nem og overskuelig for de involverede parter. Systemet er ligesom Leasingsystemet baseret på Bytelabs Finansieringssystem, men er specifikt tilpasset lånefinansiering. Hos Bytelab tilpasser vi systemerne således, at de understøtter vores kunders forretningsprocesser bedst muligt.

Læs mere »
Udlejningssystem

Med Bytelabs Udlejningssystem er det blevet muligt at gøre lånebiler til en god forretning. Ved at sætte arbejdsgangene i system er du sikret maksimal omsætning i denne del af forretningen, og med integrationen til DRACAR+ spares der samtidigt værdifuld tid ved oprettelse af ordrelinjer.

Læs mere »
Flådeanalyse

Med Bytelabs flådeovervågningsværktøj FleetSight er det muligt at få et indblik i, hvilke flådeejere der har eller kan få behov for at indkøbe nye biler. Systemet understøtter salgsindsatsen inden for automobilleasing og finansieringsbranchen og giver et unikt overblik over danske erhvervsflåder og ejerforhold.

Læs mere »

Seneste fra bloggen

6. juli 2016
Nyt website til Leasingcar.dk

Bytelab har lavet et nyt og responsivt design til Leasingcar.dk, hvilket gør det nemmere for LeasingCar.dks kunder at finde den rette leasingbil, hvad enten bilen er ny eller brugt.


13. maj 2016
Motor Finance 2016

Bytelab deltog d. 8. april på Motor Finance 2016 i Frankfurt. Til dem af jer der ikke havde fornøjelsen, har vi her samlet nogle af de væsentligste pointer fra årets konference.


16. februar 2016
Bytelab - en virksomhed med vokseværk

Bytelab fortsætter den rivende udvikling med nye kunder og nye spændende arbejdsopgaver, hvorfor der er opstået et behov for en udvidelse af medarbejderstaben.