Vi digitaliserer bilhandlen
Leasingsystem

Bytelabs Leasingsystem er et webbaseret værktøj, som er målrettet finansieringsselskaber og hermed bilforhandlere samt private bilkøbere. Værktøjet baserer sig på Bytelabs Finansieringssystem og er designet til leasing af biler, hvilket inkluderer en nem ansøgnings og -bevillingsproces, produktion af relevante dokumenter samt en række omfattende indstillingsmuligheder.

Læs mere »
Finansieringssystem

Bytelabs webbaserede Lånefinansieringssystem gør arbejdsprocessen med lånefinansiering af biler nem og overskuelig for de involverede parter. Systemet er ligesom Leasingsystemet baseret på Bytelabs Finansieringssystem, men er specifikt tilpasset lånefinansiering. Hos Bytelab tilpasser vi systemerne således, at de understøtter vores kunders forretningsprocesser bedst muligt.

Læs mere »
Udlejningssystem

Med Bytelabs Udlejningssystem er det blevet muligt at gøre lånebiler til en god forretning. Ved at sætte arbejdsgangene i system er du sikret maksimal omsætning i denne del af forretningen, og med integrationen til DRACAR+ spares der samtidigt værdifuld tid ved oprettelse af ordrelinjer.

Læs mere »
Flådeanalyse

Med Bytelabs flådeovervågningsværktøj FleetSight er det muligt at få et indblik i, hvilke flådeejere der har eller kan få behov for at indkøbe nye biler. Systemet understøtter salgsindsatsen inden for automobilleasing og finansieringsbranchen og giver et unikt overblik over danske erhvervsflåder og ejerforhold.

Læs mere »

Seneste fra bloggen

10. august 2017
Bytelab Housewarming

Vi er flyttet tilbage til vores superlækre lokaler i Rømerhus, som er blevet moderniseret gennem de sidste 3 år. Samtidig er Bytelab fyldt 15 år, hvilket også bør fejres...
30. maj 2017
Umbraco Goldpartner

Bytelab er blevet Umbraco Goldpartner. Dette gør, at vi er i et tættere samarbejde med Umbraco, og dette vil øge værdien for vores kunder.

Læs mere »


26. maj 2017
Bytelab er flyttet!

Vi er flyttet tilbage til Rømerhus, på Skt. Clemens Torv 8, 3. sal, 8000 Aarhus C