Flot årsregnskab 16/17
20. september 2017, skrevet af Mette W. Hindkjær
 

Bytelab

Bytelab har endnu engang leveret et stærkt resultat med regnskabet for 2016/2017.

Det flotte resultat er realiseret gennem en øget efterspørgsel især inden for online løsninger direkte mod lån- og leasingtagere. Derudover har selskabet fået deres standardløsning introduceret på det svenske marked, hvorved der er åbnet op for et nyt marked med potentielt vækst.

Denne fremgang har ligeledes haft indflydelse på antallet af medarbejdere, hvor der gennem det forgangne år er ansat flere nye medarbejdere i både konsulent- og udviklingsafdelingen.

Adm. direktør Jakob Lykke Hansen udtaler følgende i forbindelse med regnskabet:

"Vi befinder os på et nichemarked, som vi har godt fat i. Vores målsætning var 20 % stigning i omsætningen, og vi formåede at vækste med 32 %, så dette er vi særdeles tilfredse med. Derudover står vi til at blive Gazellevirksomhed igen i år, hvilket vi er meget stolte af. Det er med at motivere alle i Bytelab til at fortsætte vores engagerede og målrettede arbejde."

Selskabet forventer at kunne præstere et positivt resultat igen næste år. Dette skal sikres gennem en øget investering i videreudviklingen af selskabets standardløsning for at sikre understøttelse af fremtidens produkter på både hjemmemarked og nye markeder inden for finansiering og leasing.