Bytelab after dark

1. april 2019, skrevet af Mette W. Hindkjær
Bytelab

Fredag aften blev kontoret forvandlet til et ægte LAN-party, hvor der blev spillet alt fra CS:GO til WC3. 

21. marts 2019, skrevet af Mette W. Hindkjær
Bytelab

Onsdag eftermiddag viste Bytelab Filmklub Disney filmen, Zootropolis.

4. marts 2019, skrevet af Rasmus Klemmensen
Bytelab

I regn og slud skulle slikket ud, og det må man sige, at det kom, da vi holdt fastelavn med tøndeslagning på tagterrassen

2. juli 2018, skrevet af Mette W. Hindkjær
Bytelab

Vi fejrede Gittes 50 års fødselsdag fredag.

12. juni 2018, skrevet af Mette W. Hindkjær
Bytelab

Bytelabs mangekamp har taget os vidt omkring, og denne gang åbnede vi op for en god omgang paintball. 

26. april 2018, skrevet af Mette W. Hindkjær
Bytelab

Forårets famøse mangekamp er blevet afholdt.

19. april 2018, skrevet af Mette W. Hindkjær
Bytelab

Solen er endelig fremme, så Bytelab har indviet terrassen.

23. juni 2015, skrevet af Mia C. Christiansen
Bytelab

I år stillede vi igen pc'en og Visual Studio fra os og deltog i årets Bike & Run. I år blev det dog kun til ét Bytelab hold, hvor vi sidste år kunne stille op med to hold. Vi har travlt i Bytelab, og der er endda kommet familieforøgelser: heldigvis kan vi stadig afse tid til at mødes uden for kontoret på dage såsom denne.

Læs mere »   

26. august 2014, skrevet af Mia C. Christiansen
Bytelab

Vanen tro var Bytelab igen at finde ved dette års DHL Stafet i Aarhus. Til dette års løb var teltpladsen blevet udstyret med to nye bannere, så vores løbere nemt kunne identificere deres base.

2. januar 2013, skrevet af Adrian Skumsrud
Bytelab

De af jer der har fulgt med på bloggen er klar over, at vi her i Bytelab har gang i en mangekamp, hvor vi konkurrerer i 12 forskellige discipliner i løbet af 2012 og 2013. Vi er nu kommet fire øvelser ind i mangekampen og de har alle sammen været en succes, både sportslig og ikke mindst socialt - det er derfor blevet tid til en opdatering. 

Læs mere »

19. oktober 2012, skrevet af Adrian Skumsrud
Bytelab

Det er åbenbart ikke nok med en løbeklub; i Bytelab ønsker vi at være endnu mere aktive. Samtidig er vi alle sammen udstyret med et godt konkurrencegen. Det er nøjagtigt derfor, at vi nu er gået i gang med et ambitiøst projekt, der kommer til at strække sig over de kommende 12 måneder - Bytelab Mangekamp.

Læs mere

13. oktober 2011, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Tirsdag d. 11. oktober deltog vi endnu engang i den tilbagevendende begivenhed, IT-Run. Som nogen måske ved, så betyder det, at det nøjagtigt er ved at være et år siden, at vi startede vores løbeklub - og det bærer vores tider kraftigt præg af!

Læs mere

6. september 2011, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Søndag d. 4. september var hele fire medlemmer af Bytelabs løbeklub ude og løbe den halve marathon distance på 21,0975 km.

Læs mere

26. maj 2011, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Tilbage i september 2010 skrev vi om, hvordan vi havde startet en lille løbeklub op, og vi kom til at tænke på, at det ville være en god ide at komme med en opdatering herfra. For der skal ingen tvivl være om, at løbeklubben stadigvæk eksisterer.

Læs mere »

12. april 2011, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

I forbindelse med Aarhus Comedy Festival var vi blevet enige om, at vi ville ned at se en optræden torsdag d. 7. april. Efter en demokratisk proces faldt valget på Hari Kondubulo.

Efter endt arbejdsdag om torsdagen blev der etableret en mindre bordtennisturnering til at fordrive tiden med indtil showet ville løbe af stablen.

Læs mere

28. februar 2011, skrevet af Jakob Holm
Bytelab

I forbindelse med vores julefrokost i december måned endte vi af uransagelige årsager pludselig på noget så ekstravagant som en bordtennis-bar… Det blev hurtig klart for os, at vi havde flere talenter i blandt os, hvor bl.a. Martin kunne berette om historier om hans fortid som klubmester i den lokale bordtennisklub. Foruden vores åbenlyse talenter blev vi alle enige om, at det egentligt vare hyle morsomt at tage et slag bordtennis.

Læs mere

29. september 2010, skrevet af Cecilia Vandborg
Bytelab

Bytelab stillede stærkt til JAOO IT-run.

Den 5. oktober drog vi efter endt arbejdsdag en pæn flok af sted mod Rådhusparken i Århus, hvor startskuddet til årets IT-run gik af stablen. Løbet bestod af en rute, der skulle løbes i gennem 2 gange, så vi til sidste ville have løbet 7,532 km (en mil). Morten, Jakob og Anders var de hurtigste fra teamet, hvilket resulterede til en samlet 7. plads ud af de deltagende IT-hold.

Læs mere