Kunder & produkter

29. marts 2019, skrevet af Rasmus Klemmensen
Bytelab

Det er vigtigt at lytte til sine kunder, men vi stopper ikke der. Vi har nemlig gjort det til en del af vores strategi også at involvere vores kunders samarbejdspartnere i produktudviklingen for derigennem at sikre den højest mulige brugeroplevelse med vores produkter.

30. april 2018, skrevet af Mette W. Hindkjær
Bytelab

Regeringens L4 lovforslag fra d. 3. oktober 2017 har uden tvivl fyldt meget i danske finansieringsselskabers hverdag de seneste måneder. Dette er også tilfældet hos Bytelab, hvor vi har udviklet en løsning, der imødekommer kravene for L4 i Bytelab Car Commerce.

25. april 2018, skrevet af Mette W. Hindkjær
Bytelab

Om én måned, d. 25. maj 2018, skærper EU kravene til virksomheders sikring af persondata, og hos Bytelab er vi naturligvis klar til at imødekomme de nye GDPR-regler.

13. marts 2018, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Bytelab har udviklet et værktøj til genberegning af køretøjer i samarbejde med KPMG Acor Tax. Værktøjet blev præsenteret på en seminarrække i starten af året. 

22. september 2017, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Kære kunder,

Så kom der en aftale, og dermed nye satser for beregningen af registreringsafgiften. Vi er klar med et opdateringsscript til jeres løsning, der kan køres når I ønsker det.

I vil blive kontaktet af os, for planlægning af ændringen i jeres løsning.

30. maj 2017, skrevet af Mette W. Hindkjær
Bytelab

Bytelab er blevet Umbraco Goldpartner. Dette gør, at vi er i et tættere samarbejde med Umbraco, og dette vil øge værdien for vores kunder.

Læs mere »

21. april 2017, skrevet af Lars Skrubbeltrang
Bytelab

Regeringen har i samarbejde med Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre besluttet at gennemføre en ændring af den nuværende registreringsafgift på el-biler.

Læs mere »

6. juli 2016, skrevet af Cecilia Vandborg
Bytelab

Bytelab har lavet et nyt og responsivt design til Leasingcar.dk, hvilket gør det nemmere for LeasingCar.dks kunder at finde den rette leasingbil, hvad enten bilen er ny eller brugt.

19. november 2015, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Regeringen har i dag vedtaget en ændring i registreringsafgiften, der betyder, at afgiften på hvideplade personbiler sænkes. Derfor er det vigtigt, at jeres løsning er korrekt sat op.

Læs mere » 

4. december 2014, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Bytelab har udviklet en mobil version af den roste di.se/tjänestebil for Autolease Sverige...

8. september 2014, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Bytelab har udviklet og designet BilPolicy.se for Autolease Sverige. Værktøjet skal hjælpe flådeadministratorer i deres hverdag, ved at gøre det enkelt at skabe den korrekte bilpolicy til selskabet. Tidligere har man haft for vane at gøre som sædvanligt, og værktøjet BilPolicy.se skal få brugeren til at anskue firmabilen fra en ny vinkel.

13. december 2013, skrevet af Adrian Skumsrud
Bytelab

Hos Carta Autofinans A/S har vi idriftsat et værktøj der hjælper Carta med at håndtere privat og erhvervsmæssig lånefinansiering af biler og campingvogne...

Læs mere »

30. november 2013, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Hos Statoil i Norge har erhvervskunder mulighed for at designe deres egne kopper og efterfølgende få dem produceret og leveret direkte fra Stelton. Vi har i den forbindelse...

Læs mere »

16. oktober 2013, skrevet af Adrian Skumsrud
Bytelab

Efter vi sidste forår udviklede autolease app'en til android, iOS og symbian har vi nu også konverteret app'en til Windows Phone. 

Læs mere »

15. februar 2013, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Vores første læringsapp er nu kommet i appstore, skrivetavlen, som app'en hedder kan hentes til Ipad og bruges til lære læse- og skrivekunsten. Appen er målrettet børn, som er mellem 3 og 10 år. Ideen er kommet fra to lærere i Syddjurs kommune, som har set behovet i deres klasse.

Læs mere »

21. januar 2013, skrevet af Mark Riis Therkildsen
Bytelab

I forbindelse med vores rolle som udviklingspartner på The Design Network, i samarbejde med CNA| Sophis, har vi for alvor fået lejlighed til at gøre brug af responsive web design.

Læs mere »

14. december 2012, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Energistyrelsen har i forbindelse med forsøgsordningen for elbiler netop uddelt en større pulje af midler, som skal være medvirkende til at fremme brugen og udviklingen af elbiler i Danmark. Udover at støtte egentlige elbilsprojekter, er der denne gang også givet støtte til bl.a. et beslutningsværktøj, som skal belyse, hvorvidt det kan betale sig at køre elbil eller ej. Dette værktøj skal vi være med til at udvikle. 

Læs mere »

23. oktober 2012, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Vi har været så heldige, at vi for nyligt har fået to nye kunder på vores udlejningssystem: Birger N. Haug og Kjærsgaard Auto. Birger N. Haug er beliggende i Oslo og har derfor haft en række tilpasninger til systemet, således det passer til norsk lovgivning og den måde lånebiler håndteres der. Det var bl.a. nødvendigt at bygge en integration til systemet, således bomafgifter automatisk bliver tilføjet den endelige faktura til kunden.

Læs mere »

18. september 2012, skrevet af Mark Riis Therkildsen
Bytelab

Krone Kapital har netop lanceret deres nye website til at håndtere leasingforespørgsler. Systemet bygger på vores .NET leasingkalkulator, som er blevet tilpasset Krone Kapitals krav og behov. Det har resulteret i et omfattende system, som giver Krone Kapital mulighed for at optimere salgsprocessen i forbindelse med leasing.

Læs mere

18. september 2012, skrevet af Mark Riis Therkildsen
Bytelab

Rådgivningsselskabet, Green Mobility, har netop lanceret deres nye forretningskoncept, hvor de arbejder med at minimere CO2-udslippet i deres kunders flåde af biler. Vi har været med i udviklingsfasen helt fra start, hvorfor Green Mobility nu kan lancere et omfattende website med dertilhørende system til grøn flådeoptimering. 

Læs mere

16. juli 2012, skrevet af Jakob Holm
Bytelab

Vi har efterhånden i mange år stået for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af home A/S' markedsføringsplatform, som bygger på PDF Director. Men nu har home A/S' erhvervsafdeling også valgt at bruge PDF Director som annoncesystem. Det hele er foregået i samarbejde MARKETSQUARE.

Læs mere

23. april 2012, skrevet af Adrian Skumsrud
Bytelab

Vi har netop færdiggjort første version af autolease app'en. Der er tale om et nyttigt værktøj til autoleases leasingkunder, som med app'en har mulighed for at få en nemmere hverdag bag rattet. App'en er blevet lanceret til iOS, android og symbian. Og til ikke mindre end 3 lande: Norge, Sverige og Danmark.

Læs mere

6. december 2011, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Vi har været så heldige, at endnu en ejendomsmægler har valgt at benytte vores annoncesystem, PDF Director. Efter et kort opstartskursus i Ringkøbing har BoligCenter Vestjylland netop færdiggjort deres første avisannonce i systemet.

Læs mere

21. september 2011, skrevet af Mark Riis Therkildsen
Bytelab

I forbindelse med det storstilede elbils projekt, test en elbil, har vi udviklet et mindre system til håndtering af ansøgere. Derudover har folkene bag, Clever (tidl. ChoosEV), fået stillet et interface til rådighed, hvor de kan administrere ansøgernes data.

Læs mere

16. september 2011, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Vi har udviklet et system til administration af lånebilsflåder. Målet har været at skabe en enkel og effektiv løsning der er billig drift, og ikke kræver andet end en webbrowser at betjene. Vi mener det er lykkedes.

Læs mere

1. september 2011, skrevet af Jakob Holm
Bytelab

I forbindelse med at Clever (tidl. ChoosEV) for nyligt lancerede deres nye website har Bytelab udviklet og integreret et omfattende leasingsystem i denne løsning. Systemet er beregnet til bl.a. privatleasing, således den miljøbeviste dansker kan undersøge nærmere, hvad en leaset elbil vil koste. Systemet har været længere tid undervejs, og er løbende blevet tilpasset ChoosEVs behov. Systemet bygger på vores regnemotor i .NET.

Læs mere

30. juni 2011, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

I forbindelse med at Clever (tidl. ChoosEV) stiller elbiler til rådighed på festivalpladsen, afvikler de samtidig en konkurrence, hvor man kan vinde en elbil i 14 dage. Bytelab har leveret et mobilt microsite hvorpå man kan deltage i konkurrencen. Sitet er bygget på Umbraco CMS, og alle data omkring deltagerne opsamles en bagvedliggende database.

1. februar 2011, skrevet af Adrian Skumsrud
Bytelab

Hos autolease er der mulighed for bilforhandlere at købe brugte leasingbiler - til dette formål har vi udviklet en større auktionsløsning, der kan findes på autolease bilsalg hjemmeside. Systemet er baseret på et auktionsinterface, hvor forhandlerne kan byde på de tilgængelige biler. Her har vi bygget en række funktioner

Læs mere