Presse

15. maj 2019, skrevet af Rasmus Klemmensen
Bytelab

Bytelab er blevet en del af VITUS, som er et eliteprogram under Udenrigsministeriet, hvor en række virksomheder bliver udvalgt og efterfølgende tildelt råd og vejledning i at eksportere til udlandet. Programmet forløber over 12 måneder, så det er en utrolig spændende tid - vi går i møde.

20. september 2017, skrevet af Mette W. Hindkjær
Bytelab

Bytelab har endnu engang leveret et stærkt resultat med regnskabet for 2016/2017 grundet øget efterspørgsel, samt indtrængen på det svenske marked.

Læs mere »

8. august 2014, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Igen i år præsenterede Bytelab et flot årsregnskab. Med en omsætningsstigning på 15 %, er vi godt tilfredse og kan mærke, at beslutningen om at øge fokus på kerneforretningen kom på det helt rigtige tidspunkt...

11. oktober 2012, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Når Green Mobility i disse dage åbner op for deres nye grønne rådgivningskoncept, er der blevet udviklet et specieldesignet it-system, der skal understøtte hele det nye koncept og de data, der er altafgørende for den grønne mobilitetsaftale som Green Mobility tilbyder i samarbejde med Trafikstyrelsen.

Læs mere

28. august 2012, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

ERISDA, der står for Elektronisk Rapporterings- og Informations System til Deponerings Anlæg, er et webbaseret system til registrering af miljødata fra deponeringsanlæg. ERISDA-Brugerklubben, der står for den daglige drift af IT- systemet, har netop valgt Bytelab A/S som ny leverandør til at omskrive, videreudvikle, drifte og supportere ERISDA i en version 2.0.

Læs mere

2. august 2012, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Med beta-udgivelsen af den agile standardkontrakt for offentlige IT-projekter, K03, har alle software-leverandører mulighed for at drive projekter mere agilt. Også de leverandører som ikke er SKI-leverandører eller normalvis ikke leverer til det offentlige. For med det store arbejde, der er lagt i lave en standardkontrakt for agile udviklingsprojekter, har vi alle mulighed for at blive inspireret til at arbejde mere agilt.

Læs mere

3. maj 2012, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Fremfor at IT-projekter skal trækkes i langdrag ved at udarbejde omfattende og omkostningstunge kravspecifikationer, giver udarbejdelse af en prototype et langt mere agilt projektforløb, som i sidste ende giver et bedre slutprodukt.

Læs mere

4. november 2011, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

Det startede som mange andre iværksættere: 2 gæve gutter mødes på universitetet, får en god ide og starter op i studielejlighedens støvede lokaler. Her 10 år efter har tingene ændret sig gevaldigt. Hvad der før var 2 er nu i stedet 9, og lejligheden er erstattet med centralt placerede kontorlokaler i Aarhus midtby. Og med kunder som home, ChoosEV, Sixt, Falck, DnB NOR og Marketsquare er det ikke længere projekter som kan klares ved siden af studierne.

Læs mere

25. juli 2011, skrevet af Jakob Lykke Hansen
Bytelab

25. juli 2011: Med en stigning i bruttofortjeneste på 167 % fra året før signalerer den århusianske it-virksomhed, Bytelab, at der i den grad er liv i it-branchen.

For nylig offentliggjorde Bytelab A/S sit årsregnskab for 2010, som viser en sund vækst og solide resultater. Trods hårde odds i den finansielle krise har Bytelab klaret sig strålende og har spændende visioner for fremtiden.

Læs mere