Vi leverer software til mere end 60% af markedet for leasing, forsikring og finansiering af biler

AL Finans

AL Finans stod i 2016 med et behov for at finde en samarbejdspartner, som kunne hjælpe dem med at bygge et softwaresystem til at håndtere alle finansieringsansøgninger fra bilforhandlere via Bilinfo og AutoDesktop. Valget faldt dengang på Bytelab og samarbejdet er fortsat lige siden med løbende udbygninger og optimeringer af systemet.


Vi har været kunde hos Bytelab i nogle år nu, og det har vi været rigtig glade for. Bytelab er en stærk samarbejdspartner, som har hjulpet os med at bygge en skalérbar løsning, der er med til at sikre en hurtig og effektiv håndtering af alle vores kunder, så de kan få en god og billig finansiering af deres biler - udtaler Strategi & Forretningsudviklingsdirektør Johan Aagaard og fortsætter...

Læs mere her  arrow_right_alt

Gjensidige Forsikring

Vi har hjulpet Gjensidige med en løsning, der giver dem mulighed for at administrere deres forsikringsprodukter mod bilforhandlere i Bilinfo.net. Løsningen er en kombination af et backend- og et frontendsystem, hvor Gjensidige i backend-systemet kan definere de forsikringsprodukter, som skal være tilgængelige for forskellige forhandlere. 


Bytelab Insurance System passede rigtig godt ind i vores forretningsmodel, og de ønsker, som vi havde til diverse tilpasninger, var Bytelab hurtige til at lave præcis til os, så vi ikke var nødsaget til at gå på kompromis med vores arbejdsprocesser .Vi er så glade for samarbejdet, at vi allerede nu kigger ind i flere projekter, som kan løfte vores forretning yderligere – udtaler Nicki Ipsen, Projektleder hos Gjensidige...

Læs mere her  arrow_right_alt

Autolease

Bytelab har igennem flere år samarbejdet med Autolease, hvor vi har hjulpet dem med en fuldt ud integreret digital løsning til effektiv bestilling og håndtering af flådebiler. Løsningen består af et backend- og et frontend-system, som til sammen gør erhvervsleasing smartere for Autolease og deres kunder.


Bytelab formår gang på gang at udvikle unikke løsninger og samtidig bygge på eksisterende komponenter og moduler, som bevirker, at time-to-market reduceres markant, samtidig med at fokus kan holdes på den vigtige innovation, så vi er meget tilfredse med Bytelab som samarbejdspartner - udtaler Claus Wittrup Hansen, Manager Business Development hos Autolease.

Læs mere her  arrow_right_alt

Danish Car Rental

DanishCarRental havde et behov for en ny platform til at sikre et kontinuerligt og automatiserede flow af bookinger af lejebiler fra turister og udlandsdanskere i Danmark. Vi udviklede derfor en helt ny hjemmeside i form af Danishcarrental.com, hvor turister og udlandsdanskere gnidningsfrit kan booke en lejebil til senere afhentning på op til 7 forskellige lokationer rundt om i Danmark.


Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Bytelab, som har formået at udvikle en brugervenlig og funktionel hjemmeside – matchende vores behov og ønsker. Hele forløbet fra kravsspecifikation og selve udviklingsfasen til færdig løsning og overdragelse har været smertefrit, og vi har følt os godt involveret hele vejen - udtaler Anja K. Bruun, Head of Marketing & Communication hos DCR

Læs mere her  arrow_right_alt

OnDrive Leasing

OnDrive Leasing tilbyder en bred vifte af nyere, brugte biler af alle brændstoftyper. Både de populære SUV’er, men også stationcars og mange andre familiebiler. Disse biler bliver automatisk udstillet på Ondriveleasing.dk med alle nødvendige informationer - herunder leasingydelse, udbetaling mv. Selve håndteringen sker via Bytelab Car Commerce, som sikrer, at alle billeder af bilerne, registreringsafgifter og vilkår mv. automatisk håndteres på hver enkelt bil. Bilerne sælges herefter som operationel leasing med differentierede løbetider og udbetalinger. 


Da vi stiftede OnDrive Leasing var det vigtigt for os at finde den rigtige partner fra start. Valget faldt derfor på Bytelab, da vi kendte dem i forvejen og derfor vidste, hvilke kompetencer og kvaliteter de kunne bidrage med – udtaler Henrik Reipur, Direktør og medejer af OnDrive Leasing.

 

Læs mere her  arrow_right_alt

Vi har mange tilfredse kunder
som dagligt bruger vores software

 

© Bytelab 2019 - Designed by Creative ZOO