Vi leverer software til mere end 60% af markedet for leasing, forsikring og finansiering af biler

AL Finans

AL Finans stod i 2016 med et behov for at finde en samarbejdspartner, som kunne hjælpe dem med at bygge et softwaresystem til at håndtere alle finansieringsansøgninger fra bilforhandlere via Bilinfo og Autodesktop. Valgte faldt dengang på Bytelab og samarbejdet er fortsat lige siden med løbende udbygninger og optimeringen er systemet.


Vi har været kunde hos Bytelab i nogle år nu, og det har vi været rigtig glade for. Bytelab er en stærk samarbejdspartner, som har hjulpet os med at bygge en skalérbar løsning, der er med til at sikre en hurtig og effektiv håndtering af alle vores kunder, så de kan få en god og billig finansiering af deres biler - udtaler Strategi & Forretningsudviklingsdirektør Johan Aagaard og fortsætter...

Læs mere her  arrow_right_alt

Gjensidige Forsikring

Vi har hjulpet Gjensidige med en løsning, der giver dem mulighed for at administrere deres forsikringsprodukter mod bilforhandlere i Bilinfo.net. Løsningen er en kombination af et backend- og et frontendsystem, hvor Gjensidige i backend-systemet kan definere de forsikringsprodukter, som skal være tilgængelige for forskellige forhandlere. 


Bytelab Insurance System passede rigtig godt ind i vores forretningsmodel, og de ønsker, som vi havde til diverse tilpasninger, var Bytelab hurtige til at lave præcis til os, så vi ikke var nødsaget til at gå på kompromis med vores arbejdsprocesser .Vi er så glade for samarbejdet, at vi allerede nu kigger ind i flere projekter, som kan løfte vores forretning yderligere – udtaler Nicki Ipsen, Projektleder hos Gjensidige...

Læs mere her  arrow_right_alt

Autolease

Bytelab har igennem flere år samarbejdet med Autolease, hvor vi har hjulpet dem med en fuldt ud integreret digital løsning til effektiv bestilling og håndtering af flådebiler. Løsningen består af et backend- og et frontend-system, som til sammen gør erhvervsleasing smartere for Autolease og deres kunder.


Bytelab formår gang på gang at udvikle unikke løsninger og samtidig bygge på eksisterende komponenter og moduler, som bevirker, at time-to-market reduceres markant, samtidig med at fokus kan holdes på den vigtige innovation, så vi er meget tilfredse med Bytelab som samarbejdspartner - udtaler Claus Wittrup Hansen, Manager Business Development hos Autolease.

Læs mere her  arrow_right_alt

Vi har mange tilfredse kunder
som dagligt bruger vores software

© Bytelab 2019 - Designed by Creative ZOO