Vi leverer software til mere end 60% af markedet for leasing, forsikring og finansiering af biler

Gjensidige Forsikring

Vi har hjulpet Gjensidige med en løsning, der giver dem mulighed for at administrere deres forsikringsprodukter mod bilforhandlere i Bilinfo.net. Løsningen er en kombination af et backend- og et frontendsystem, hvor Gjensidige i backend-systemet kan definere de forsikringsprodukter, som skal være tilgængelige for forskellige forhandlere. 


Bytelab Insurance System passede rigtig godt ind i vores forretningsmodel, og de ønsker, som vi havde til diverse tilpasninger, var Stacc Bytelab hurtige til at lave præcis til os, så vi ikke var nødsaget til at gå på kompromis med vores arbejdsprocesser .Vi er så glade for samarbejdet, at vi allerede nu kigger ind i flere projekter, som kan løfte vores forretning yderligere – udtaler Nicki Ipsen, Projektleder hos Gjensidige...

Læs mere her  arrow_right_alt

Autolease

Stacc Bytelab har igennem flere år samarbejdet med Autolease, hvor vi har hjulpet dem med en fuldt ud integreret digital løsning til effektiv bestilling og håndtering af flådebiler. Løsningen består af et backend- og et frontend-system, som til sammen gør erhvervsleasing smartere for Autolease og deres kunder.


Stacc Bytelab formår gang på gang at udvikle unikke løsninger og samtidig bygge på eksisterende komponenter og moduler, som bevirker, at time-to-market reduceres markant, samtidig med at fokus kan holdes på den vigtige innovation, så vi er meget tilfredse med Stacc Bytelab som samarbejdspartner - udtaler Claus Wittrup Hansen, CTO hos DNB (Autolease)

Læs mere her  arrow_right_alt

Danish Car Rental

DanishCarRental havde et behov for en ny platform til at sikre et kontinuerligt og automatiserede flow af bookinger af lejebiler fra turister og udlandsdanskere i Danmark. Vi udviklede derfor en helt ny hjemmeside i form af Danishcarrental.com, hvor turister og udlandsdanskere gnidningsfrit kan booke en lejebil til senere afhentning på op til 7 forskellige lokationer rundt om i Danmark.


Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Stacc Bytelab, som har formået at udvikle en brugervenlig og funktionel hjemmeside – matchende vores behov og ønsker. Hele forløbet fra kravsspecifikation og selve udviklingsfasen til færdig løsning og overdragelse har været smertefrit, og vi har følt os godt involveret hele vejen - udtaler Anja K. Bruun, Head of Marketing & Communication hos DCR

Læs mere her  arrow_right_alt

OnDrive Leasing

OnDrive Leasing tilbyder en bred vifte af nyere, brugte biler af alle brændstoftyper. Både de populære SUV’er, men også stationcars og mange andre familiebiler. Disse biler bliver automatisk udstillet på Ondriveleasing.dk med alle nødvendige informationer - herunder leasingydelse, udbetaling mv. Selve håndteringen sker via Bytelab Car Commerce, som sikrer, at alle billeder af bilerne, registreringsafgifter og vilkår mv. automatisk håndteres på hver enkelt bil. Bilerne sælges herefter som operationel leasing med differentierede løbetider og udbetalinger. 


Da vi stiftede OnDrive Leasing var det vigtigt for os at finde den rigtige partner fra start. Valget faldt derfor på Stacc Bytelab, da vi kendte dem i forvejen og derfor vidste, hvilke kompetencer og kvaliteter de kunne bidrage med – udtaler Henrik Reipur, Direktør og medejer af OnDrive Leasing.

 

Læs mere her  arrow_right_alt

Vi har mange tilfredse kunder
som dagligt bruger vores software

 

 

 

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO