‎‎‎‎‎

 

Danish Car Rental

Danish Car Rental havde et behov for en ny platform til at sikre et kontinuerligt og automatiserede flow af bookinger af lejebiler fra turister og udlandsdanskere i Danmark. Vi udviklede derfor en helt ny hjemmeside i form af Danishcarrental.com, hvor turister og udlandsdanskere gnidningsfrit kan booke en lejebil til senere afhentning på op til 7 forskellige lokationer rundt om i Danmark.

Hjemmesiden består bl.a. af en forside med selve bookingmotoren placeret øverst. Der er tænkt et simpelt og intuitivt design med fokus på de røde/hvide farver. Her kan vælges mellem et afhentningssted, dato og tidspunkt. Den dynamiske bookingmotor sætter automatisk afleveringsstedet til den samme lokation, og data/tidspunkt defineres 3 dage frem. Ønskes andet, ændres det blot i de brugervenlige dropdowns.

Ved tryk på ’Search’ får kunden vist en liste med de tilgængelige lejebiler, som kan bookes i den pågældende periode. Ved valg af en specifik bil får man efterfølgende mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr, udvidet forsikring, børnesæder mv. For at afslutte bookingen indtastes de relevante personoplysninger, hvorefter bookingen er gennemført og kunden modtager automatisk en bekræftelsesmail efterfølgende. 

Selve bookingmotoren er koblet til et dynamisk API, hvorfra www.danishcarrental.com henter tilgængelige biler med billeder, beskrivelser og priser. Hjemmesiden består desuden af beskrivende undersider, der er med til at sikre relevant information til kunderne og som samtidige er SEO-optimerede.

 

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Stacc Bytelab, som har formået at udvikle en brugervenlig og funktionel hjemmeside – matchende vores behov og ønsker. Hele forløbet fra kravsspecifikation og selve udviklingsfasen til færdig løsning og overdragelse har været smertefrit, og vi har følt os godt involveret hele vejen - udtaler Anja K. Bruun, Head of Marketing & Communication hos DCR

 

Hjemmesiden er udviklet i et brugervenligt CMS-system

Hjemmesiden er udviklet i WIX efter kundens ønske, som er et online CMS-værktøj. Med WIX kan man designe, kode og administrere sin egen hjemmeside, hvilket var en krav fra kundens side. Her er WIX et godt værktøj, som giver Danish Car Rental mulighed for at ændre i tekster, udskifte billeder, administrere integrationer med Active Campaign, Google Analytics, Facebook Pixel, Google Ads og meget mere.

Danish Car Rental har ligeledes mulighed for at håndtere deres arbejde med SEO via WIX, så de nemmere kan findes på Google via organiske søgninger. De kan også håndtere tilmeldinger til deres nyhedsbrev, da det via hjemmesiden er gjort muligt for besøgende at tilmelde sig ved indtastning af e-mail.

 

Det var vigtigt for os, at hjemmesiden blev udviklet med et brugervenligt CMS-system som fundament, hvorfor vi havde et specifikt ønske om at bruge WIX. Stacc Bytelab var efterfølgende hurtige til at identificere relevante muligheder og begrænsninger, hvorefter projektet blev sat i gang - udtaler Anja K. Bruun, Head of Marketing & Communication hos DCR

 

 

Besøg Danish Car Rental her  arrow_right_alt

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO