Vi digitaliserer bilhandlen
Leasingsystem

Bytelabs Leasingsystem er et webbaseret værktøj, som er målrettet finansieringsselskaber og hermed bilforhandlere samt private bilkøbere. Værktøjet baserer sig på Bytelabs Finansieringssystem og er designet til leasing af biler, hvilket inkluderer en nem ansøgnings og -bevillingsproces, produktion af relevante dokumenter samt en række omfattende indstillingsmuligheder.

Læs mere »
Finansieringssystem

Bytelabs webbaserede Lånefinansieringssystem gør arbejdsprocessen med lånefinansiering af biler nem og overskuelig for de involverede parter. Systemet er ligesom Leasingsystemet baseret på Bytelabs Finansieringssystem, men er specifikt tilpasset lånefinansiering. Hos Bytelab tilpasser vi systemerne således, at de understøtter vores kunders forretningsprocesser bedst muligt.

Læs mere »
Udlejningssystem

Med Bytelabs Udlejningssystem er det blevet muligt at gøre lånebiler til en god forretning. Ved at sætte arbejdsgangene i system er du sikret maksimal omsætning i denne del af forretningen, og med integrationen til DRACAR+ spares der samtidigt værdifuld tid ved oprettelse af ordrelinjer.

Læs mere »
Flådeanalyse

Med Bytelabs flådeovervågningsværktøj FleetSight er det muligt at få et indblik i, hvilke flådeejere der har eller kan få behov for at indkøbe nye biler. Systemet understøtter salgsindsatsen inden for automobilleasing og finansieringsbranchen og giver et unikt overblik over danske erhvervsflåder og ejerforhold.

Læs mere »

Seneste fra bloggen

13. marts 2018
Succesfulde seminarer om genberegning

Bytelab har udviklet et værktøj til genberegning af køretøjer i samarbejde med KPMG Acor Tax. Værktøjet blev præsenteret på en seminarrække i starten af året. 


1. november 2017
Bytelab blev Gazellevirksomhed igen

For andet år i træk har Bytelab levet op til kravene for at blive Gazellevirksomhed...


22. september 2017
Nye satser til beregning af registreringsafgiften

Kære kunder,

Så kom der en aftale, og dermed nye satser for beregningen af registreringsafgiften. Vi er klar med et opdateringsscript til jeres løsning, der kan køres når I ønsker det.

I vil blive kontaktet af os, for planlægning af ændringen i jeres løsning.