Vi digitaliserer bilhandlen
Leasingsystem

Bytelabs Leasingsystem er et webbaseret værktøj, som er målrettet finansieringsselskaber og hermed bilforhandlere samt private bilkøbere. Værktøjet baserer sig på Bytelabs Finansieringssystem og er designet til leasing af biler, hvilket inkluderer en nem ansøgnings og -bevillingsproces, produktion af relevante dokumenter samt en række omfattende indstillingsmuligheder.

Læs mere »
Finansieringssystem

Bytelabs webbaserede Lånefinansieringssystem gør arbejdsprocessen med lånefinansiering af biler nem og overskuelig for de involverede parter. Systemet er ligesom Leasingsystemet baseret på Bytelabs Finansieringssystem, men er specifikt tilpasset lånefinansiering. Hos Bytelab tilpasser vi systemerne således, at de understøtter vores kunders forretningsprocesser bedst muligt.

Læs mere »
Genberegning.dk

Med vedtagelsen af den nye lov om registreringsafgift, L4, er det et lovkrav, at der senest 4 måneder efter indregisteringen foretages genberegninger af den afgiftsmæssige værdi af leasing-, udlejnings- og demobiler ud fra handelsværdien.

Læs mere »
Udlejningssystem

Med Bytelabs Udlejningssystem er det blevet muligt at gøre lånebiler til en god forretning. Ved at sætte arbejdsgangene i system er du sikret maksimal omsætning i denne del af forretningen, og med integrationen til DRACAR+ spares der samtidigt værdifuld tid ved oprettelse af ordrelinjer.

Læs mere »

Seneste fra bloggen

19. april 2018
Bytelab indvier terrassen

Solen er endelig fremme, så Bytelab har indviet terrassen.


26. marts 2018
Kunsten at kigge grafer i et udviklingsteam

Bytelabs leverancechef har skrevet et spændende indlæg om vores planlægning og gennemførsel af projekter.


20. marts 2018
Bytelab udvider teamet

Det er lykkedes Bytelab at ansætte fem yderst stærke profiler.