Vi digitaliserer bilhandlen
Leasingsystem

Bytelabs Leasingsystem er et webbaseret værktøj, som er målrettet finansieringsselskaber og hermed bilforhandlere samt private bilkøbere. Værktøjet baserer sig på Bytelabs Finansieringssystem og er designet til leasing af biler, hvilket inkluderer en nem ansøgnings og -bevillingsproces, produktion af relevante dokumenter samt en række omfattende indstillingsmuligheder.

Læs mere »
Finansieringssystem

Bytelabs webbaserede Lånefinansieringssystem gør arbejdsprocessen med lånefinansiering af biler nem og overskuelig for de involverede parter. Systemet er ligesom Leasingsystemet baseret på Bytelabs Finansieringssystem, men er specifikt tilpasset lånefinansiering. Hos Bytelab tilpasser vi systemerne således, at de understøtter vores kunders forretningsprocesser bedst muligt.

Læs mere »
Genberegning.dk

Med vedtagelsen af den nye lov om registreringsafgift, L4, er det et lovkrav, at der senest 4 måneder efter indregisteringen foretages genberegninger af den afgiftsmæssige værdi af leasing-, udlejnings- og demobiler ud fra handelsværdien.

Læs mere »
Udlejningssystem

Med Bytelabs Udlejningssystem er det blevet muligt at gøre lånebiler til en god forretning. Ved at sætte arbejdsgangene i system er du sikret maksimal omsætning i denne del af forretningen, og med integrationen til DRACAR+ spares der samtidigt værdifuld tid ved oprettelse af ordrelinjer.

Læs mere »

Seneste fra bloggen

15. april 2019
Kdag 2019

Bytelab deltog i dette års Katrinebjerg Karrieredag.


1. april 2019
ByteLAN 29. marts

Fredag aften blev kontoret forvandlet til et ægte LAN-party, hvor der blev spillet alt fra CS:GO til WC3. 


29. marts 2019
Nyt initiativ til vores kundestrategi

Det er vigtigt at lytte til sine kunder, men vi stopper ikke der. Vi har nemlig gjort det til en del af vores strategi også at involvere vores kunders samarbejdspartnere i produktudviklingen for derigennem at sikre den højest mulige brugeroplevelse med vores produkter.