Vi digitaliserer bilhandlen
Leasingsystem

Bytelabs Leasingsystem er et webbaseret værktøj, som er målrettet finansieringsselskaber og hermed bilforhandlere samt private bilkøbere. Værktøjet baserer sig på Bytelabs Finansieringssystem og er designet til leasing af biler, hvilket inkluderer en nem ansøgnings og -bevillingsproces, produktion af relevante dokumenter samt en række omfattende indstillingsmuligheder.

Læs mere »
Finansieringssystem

Bytelabs webbaserede Lånefinansieringssystem gør arbejdsprocessen med lånefinansiering af biler nem og overskuelig for de involverede parter. Systemet er ligesom Leasingsystemet baseret på Bytelabs Finansieringssystem, men er specifikt tilpasset lånefinansiering. Hos Bytelab tilpasser vi systemerne således, at de understøtter vores kunders forretningsprocesser bedst muligt.

Læs mere »
Genberegning.dk

Med vedtagelsen af den nye lov om registreringsafgift, L4, er det et lovkrav, at der senest 4 måneder efter indregisteringen foretages genberegninger af den afgiftsmæssige værdi af leasing-, udlejnings- og demobiler ud fra handelsværdien.

Læs mere »
Udlejningssystem

Med Bytelabs Udlejningssystem er det blevet muligt at gøre lånebiler til en god forretning. Ved at sætte arbejdsgangene i system er du sikret maksimal omsætning i denne del af forretningen, og med integrationen til DRACAR+ spares der samtidigt værdifuld tid ved oprettelse af ordrelinjer.

Læs mere »

Seneste fra bloggen

15. maj 2019
Bytelab er blevet en del af VITUS-programmet

Bytelab er blevet en del af VITUS, som er et eliteprogram under Udenrigsministeriet, hvor en række virksomheder bliver udvalgt og efterfølgende tildelt råd og vejledning i at eksportere til udlandet. Programmet forløber over 12 måneder, så det er en utrolig spændende tid - vi går i møde.


9. maj 2019
Bytelab indgår samarbejde med studerende

Bytelab A/S har indgået et samarbejde med en gruppe studerende fra Aarhus Universitet. De læser til dagligt Informationsvidenskab, hvor de lige nu har organisationsetnografi som fag og på baggrund af det ønsker at analysere samspillet mellem mennesker og IT i organisatoriske sammenhænge.


15. april 2019
Kdag 2019

Bytelab deltog i dette års Katrinebjerg Karrieredag.