Vi digitaliserer bilhandlen
Leasingsystem

Bytelabs Leasingsystem er et webbaseret værktøj, som er målrettet finansieringsselskaber og hermed bilforhandlere samt private bilkøbere. Værktøjet baserer sig på Bytelabs Finansieringssystem og er designet til leasing af biler, hvilket inkluderer en nem ansøgnings og -bevillingsproces, produktion af relevante dokumenter samt en række omfattende indstillingsmuligheder.

Læs mere »
Finansieringssystem

Bytelabs webbaserede Lånefinansieringssystem gør arbejdsprocessen med lånefinansiering af biler nem og overskuelig for de involverede parter. Systemet er ligesom Leasingsystemet baseret på Bytelabs Finansieringssystem, men er specifikt tilpasset lånefinansiering. Hos Bytelab tilpasser vi systemerne således, at de understøtter vores kunders forretningsprocesser bedst muligt.

Læs mere »
Genberegning.dk

Med vedtagelsen af den nye lov om registreringsafgift, L4, er det et lovkrav, at der senest 4 måneder efter indregisteringen foretages genberegninger af den afgiftsmæssige værdi af leasing-, udlejnings- og demobiler ud fra handelsværdien.

Læs mere »
Udlejningssystem

Med Bytelabs Udlejningssystem er det blevet muligt at gøre lånebiler til en god forretning. Ved at sætte arbejdsgangene i system er du sikret maksimal omsætning i denne del af forretningen, og med integrationen til DRACAR+ spares der samtidigt værdifuld tid ved oprettelse af ordrelinjer.

Læs mere »

Seneste fra bloggen

8. maj 2018
Mød Camilla og Kit, Bytelabs to nye profiler

Bytelab udvider teamet. Læs om de to nye profiler her.


30. april 2018
Bytelab Car Commerce imødekommer L4

Regeringens L4 lovforslag fra d. 3. oktober 2017 har uden tvivl fyldt meget i danske finansieringsselskabers hverdag de seneste måneder. Dette er også tilfældet hos Bytelab, hvor vi har udviklet en løsning, der imødekommer kravene for L4 i Bytelab Car Commerce.


26. april 2018
Forårets mangekamp - Orienteringsløb i Marselisskoven

Forårets famøse mangekamp er blevet afholdt.