Hvad vi kan

Bytelab arbejder med digitalisering af bilhandlen og er Danmarks førende leverandør af IT-systemer til leasing og finansiering. Her har vi med årene udviklet en række produkter fra løsningsdesign og softwareudvikling til systemintegration. Vores software anvendes af flere af landets største finansieringsselskaber, og derigennem af langt de fleste bilforhandlere. På de følgende sider finder du en oversigt over og beskrivelse af de produkter, som vi tilbyder.

Hvis du har et færdigt forretningskoncept, en konkret opgave eller en idé du gerne vil have omsat til en færdig IT-løsning, kan Bytelab hjælpe dig. Desuden har Bytelab en række gennemtestede produkter, der i årevis har hjulpet automobilbranchen, og som måske kan dække netop dit behov. Såfremt det ikke er tilfældet, bidrager Bytelab gennem alle softwareudviklingens faser fra sparring og idéudvikling til programmering og drift.

Autobranchen

Vi er inspireret af forretning og teknologi, og vores holdning er, at vores løsninger skal forbedre din hverdag. Det sker gennem simple, brugervenlige og oftest webbaserede løsninger, så man undgår større implenteringsfaser. Dermed kan vi holde en skarp businesscase og samtidig undgå unødvendig kompleksitet.

Kompetence
Projekter

Din forretning får gavn af Bytelabs kompetencer og ekspertise. På websitet vil du blive præsenteret for Bytelabs forretning og et udvalg af vores produkter - men den konkrete løsning, der kan hjælpe dig, vil vi meget gerne præsentere enten over telefonen eller en god kop kaffe.

 

 

Produkter til bilbranchen

Her kan du se en liste over vores samlede hyldeprodukter inddelt efter område:

Leasing

Lånefinansiering

Udlejning

Flådeindblik