IT-Projekter

Står du med en specifik udfordring, som kunne afhjælpes af et IT-system, er vi hos Bytelab sikre på, at vi kan hjælpe dig videre. Bytelabs solide forretningsforståelse gør os i stand til at se udfordringerne fra vores kunders side. Samtidigt har vi hos Bytelab muligheden for at træde et skridt tilbage og se objektivt på tingene. Gennem et projektforløb kan Bytelab udvikle et system, som med udgangspunkt i din hverdag og din forretning kan være med til at gøre din og dine kollegers hverdag nemmere.

Det hele starter med en kortlægning af forretningsområdet og de arbejdsgange, som projektet omhandler. Afhængigt af projektet har vi mulighed for at tage udgangspunkt i et af vores områdespecifikke standardsystemer. En anden mulighed er at bygge projektet op omkring Umbraco CMS, som er Bytelabs foretrukne CMS. Endelig er der mulighed for at begynde helt fra bunden med alt lige fra interfaces og datastruktur, som bliver 100% skræddersyet til dig. Det hele foregår selvfølgelig i tæt dialog med kunden.

IT-Projekter handler om kunden

De naturlige skridt videre i processen vil herfra være:

Hvor agilt skal udviklingsforløbet drives

I Bytelab arbejder vi ud fra det agile manifest - stærk inspireret af principperne omkring SCRUM. Det har den betydning for dig, at vi i fællesskab afklarer, hvor agilt du ønsker projektet drevet. Bytelab vil altid stræbe efter at opretholde et højt kommunikationsniveau gennem projektforløbet og løbende aflevere brudstykker af systemet til test hos kunden. Da et IT-projekt som regel er en læringsproces, bør alle parter også være indforstået med, at der kan forekomme ændringer undervejs, som kan påvirke plan og budget. Resultatet er til gengæld altid det samme, når projektet drives på denne måde: et produkt, som grundet den høje involvering med kunden, stemmer overens med kundens forventninger til systemet. Det betyder i sidste ende, at din hverdag bliver nemmere, og at du og dine kolleger får frigivet ressourcer til andre opgaver.

Du kan se nogle af de kunder, vi har udviklet systemer for samt en række casehistorier her.

Vil du høre mere om mulighederne for at komme i gang med et IT-projekt, kan du komme i kontakt med os via nedenstående.

Alternativt skal du være velkommen til at kontakte Jakob direkte, hvor du kan få en snak om mulighederne i at starte et IT-projekt op i samarbejde med Bytelab.

Seneste projekter i Bytelab

Herunder kan du se en liste over de seneste projekter i Bytelab og med hvilke kunder. Du kan klikke på det enkelte link for at læse mere om projektforløbet og slutproduktet.