Kompetencer

Apps og mobiludvikling

Apps og smartphones med internetadgang er kommet for at blive. Med Bytelabs mange års erfaring inden for softwareudvikling er vi en kompetent samarbejdspartner - også når det drejer sig om udvikling af Apps og andre løsninger til smartphones.
Læs mere »

Løsningsdesign og arkitektur

Hos Bytelab stræber vi konstant efter at udvikle løsninger med et solidt fundament fra begyndelsen. Alle vores løsninger bliver grundigt tænkt igennem fra start af, således arkitekturen og designet er gennemført.
Læs mere »

Analyse og kravspecifikation

Et kompliceret projekt kræver en udførlig kravspecifikation og analyse, inden det er muligt at påbegynde den egentlige udviklingsproces.
Læs mere »

Umbraco CMS

Bytelab er vilde med Umbraco! Som Microsoft udviklingshus har vi en forkærlighed for dette CMS, som bygger på .NET. Så står du med en simpel - eller kompliceret - opgave, som kan løses i et af tidens mest udprægede CMS, så vil vi gerne hjælpe dig videre.
Læs mere »

Prototyping

Når et nyt koncept eller produkt skal udvikles, kan det ofte være fordelagtigt at starte med at udvikle en prototype. Bytelab arbejder ofte med prototyper, og mener det giver en unik mulighed for at få projektet tilpasset, inden den endelige udvikling påbegyndes. Dette resulterer som regel i en besparelse i både tid og penge, da antallet af tilpasninger efter betarelease dermed reduceres.
Læs mere »

Optimering

Hos Bytelab arbejder vi konstant på at optimere vores kunders hverdag. Om det så er på teknisk- eller forretningsniveau.
Læs mere »

Systemintegration og datatransformation

Vi støder ofte på udfordringer med kunder, som har en type data, som skal transformeres til en anden type data. Om det er XML, CSV, tal eller tegn er vi den rette til opgaven.
Læs mere »

Projektledelse

Vi er af den overbevisning, at god software kræver god projektledelse. Den løbende dialog mellem projektlederen og vores kunder gør, at vi får det optimale ud af en projektperioden samtidigt med, at kunden er i gode hånder.
Læs mere »

Vores blog

Flere af vores blogindlæg har et naturligt udgangspunkt i vores kompetencer.

Nedenfor kan du se de forskellige kategorier, som vores blog er inddelt i. Ved at klikke på dem får du en oversigt over de seneste blogindlæg i den valgte kategori:

Alternativt kan du gå direkte til bloggen