Falck bilen - når din egen er på værksted

For Falck Danmark A/S har Bytelab designet og udviklet et komplet biludlejningssystem. Udgangspunktet for projektet var et meget specielt work flow, hvor et traditionelt udlejningssystem skulle tilpasses måden Falck opererer på. Nogle af de krav Falck stillede til systemet var:

  • Reservationer skal kunne styres mod den enkelte bil - og ikke biltypen
  • Systemet skal ud fra kundens adresse kunne finde den nærmeste ledige bil
  • Kommunikation med udlejningsstationerne skal ske via Fax
  • Der skal være et nationalt flådestyringssystem, der advarer ved uregelmæssigheder

For at gøre projektet håndgribeligt for projektgruppen startede vi ud med at udvikle en prototype af systemet. Prototypen skabte hurtigt et fælles standpunkt for projektgruppen, hvorefter det var nemmere at planlægge den resterende del udviklingen.

Ud fra disse krav udviklede vi et system baseret på Bytelabs udlejningssystem, der blev tilpasset de særlige behov i Falcks organisation.

Første og fremmest skulle systemet integreres med en GIS server, så det var muligt at udregne afstande mellem kunden og de mulige udlejningsstationer, for at kunne vise ledige biler i prioriteret rækkefølge. Dernæst skulle der opbygges et dokumenthåndteringssystem, der kunne afsende klargøringsattester, udlejningskontrakter etc. som en fax, og samtidig være i stand til at OCR scanne de dokumenter der kom retur via fax fra udlejningsstationerne.

Systemet blev designet, udviklet og driftssat over en periode på tre måneder. Læs mere om produktet Falck Bilen på Falcks hjemmeside

Falck -bilen -stor

Udvalgte cases

Nedenfor har vi beskrevet en række projektforløb med nogle af vores kunder. Her kan du læse mere om, hvordan vi har løst deres behov og var med til at gøre deres hverdag nemmere. 

 Green Mobility logo

Green Mobility fik CSR-software


Krone Kapital logo

Krone Kapital fik markedets mest omfattende leasingsystem 


autolease

Autolease fik app til 3 platforme i 3 lande


falck-logo-trans

Komplet udlejningssystem til Falck


 erisda

 ERISDA - Miljøsoftware der gør hverdagen lidt nemmere

 

  JyskeFinans_logo_groent

Jyske Finans - brugervenligt system til private leasingkunder