Jyske Finans - brugervenligt system til private leasingkunder

Finansieringsselskabet Jyske Finans er med deres specialafdeling Easyfleet en af de førende udbydere af privat- og firmaleasing. Hos Jyske Finans er fokus rettet mod kunden, og selskabet arbejder hver dag på at tilbyde sine kunder en service, som ifølge selskabet "er lidt ud over det sædvanlige". I den forbindelse udviklede Bytelab tilbage i 2013 løsningen easyfleet.dk, der understøtter leasing af biler til både private- og erhvervskunder. Som et nyt led i Jyske Finans' strategi, ønskede selskabet i højere grad at håndtere deres kundegrupper separat, hvorfor der opstod et behov for to leasingsites til henholdsvis selskabets private og -erhvervskunder. 

I dette projekt ønskede Jyske Finans at fokusere på sine private leasingkunder, hvilket har resulteret i løsningen, Privatleasing.dk. Denne løsning, som er bygget op omkring Bytelabs webbaserede leasingsystem, er tilpasset specifikt til Jyske Finans og deres kunders behov. Det overordnede formål med projektet var dermed at udvikle et brugervenligt system, som understøtter en nem søgefunktion samt en elektronisk ansøgnings og -godkendelsesproces, der optimerer tilbudsprocessen for alle parter. Denne optimering er i praksis opnået på grund af en bedre integration mellem løsningens kundevendte bilkonfigurator samt Bytelabs online leasingberegner, som har minimeret responstiden mellem kunderne og Easyfleetafdelingen. Den øgede integration har desuden optimeret oplevelsen af realtime beregninger for kunden, og har samtidig frigjort ressourcer hos Easyfleets salgsmedarbejdere, da systemet sørger for at håndtere store dele af tilbudsoprettelsesprocessen.

Konverteringen fra easyfleet.dk til privatleasing.dk har været kendetegnet en relativ simpel proces. Projektforløbet har været agilt og har generelt været præget af et højt kommunikationsniveau mellem Bytelab og Jyske Finans for at sikre, at løsningen opfyldte både Jyske Finans og deres kunders behov.

Om samarbejdet udtaler Thomas Grey Schuster, Afdelingsdirektør for Forretningssupport hos Jyske Finans:

"Vi har nydt stor fordel af samarbejdet med Bytelab - dels pga. deres domæne viden men også pga. den store  fleksibilitet i samarbejdet".

Det færdige resultat er altså blevet til en moderniseret kundevendt salgsplatform, der løfter kundeoplevelsen samt gør hverdagen nemmere for salgsmedarbejderne i Easyfleetafdelingen. Der er således blevet udarbejdet et responsivt design, der er opsat i Umbraco, hvilket gør det nemt for Easyfleet at vedligeholde websitet med billed- og tekstindhold. Derudover er der foretaget nogle mindre udvidelser til Bytelabs standard leasingsystem, der har gjort det muligt at køre flere frontends til den samme backend. Det betyder, at Jyske Finans i dag nemt kan håndtere og fokusere separat på easyfleet.dk (der er henvendt til Jyske Finans' erhvervskunder), og privatleasing.dk til privatkunder. Ved udarbejdelsen af denne løsning, kan selskabet dermed nemmere skelne mellem tilbudsdokumenter og mails til de respektive kundegrupper.   

Læs mere om leasingsystemet

Udover at Bytelab har stået for udviklingen, står vi også for den fremtidige support og ikke mindst videreudvikling af systemet.  

Udvalgte cases

Nedenfor har vi beskrevet en række projektforløb med nogle af vores kunder. Her kan du læse mere om, hvordan vi har løst deres behov og var med til at gøre deres hverdag nemmere. 

 Green Mobility logo

Green Mobility fik CSR-software


Krone Kapital logo

Krone Kapital fik markedets mest omfattende leasingsystem 


autolease

Autolease fik app til 3 platforme i 3 lande


falck-logo-trans

Komplet udlejningssystem til Falck


 erisda

 ERISDA - Miljøsoftware der gør hverdagen lidt nemmere

 

  JyskeFinans_logo_groent

Jyske Finans - brugervenligt system til private leasingkunder