Fejlhåndtering

Hos Bytelab brænder vi for at udvikle software, der afspejler dine forretningsmæssige udfordringer. Det betyder, at vi bygger meget af vores software op fra bunden, så det passer perfekt til dine krav og din forretning.

Derfor er det vigtigt at have et beredskab. For vi kan ikke love dig, at der ikke kan forekomme fejl. Vi gør vores bedste for, at det ikke sker, men vi kan desværre ikke altid se ind i fremtiden og forudse, hvilke scenarier der gør, at der i ny og næ forekommer fejl. Men da vi formår at se realistisk på denne problemstilling, er vi også parat til at håndtere det.

Bytelab er altid klar til at håndtere fejl. Alle vores specialsyede løsninger kan leveres med en supportaftale, og vi har i den forbindelse udviklet et serviceteam, som altid er klar til at hjælpe. Dette sikrer, at du som kunde aldrig vil sidde med følelsen af, at du er overladt til dig selv, når der måtte opstå en fejl. Som en ekstra ydelse i alle vores supportaftaler tilbyder vi, at supporttimer, der ikke er benyttet i løbet af supportperioden, bliver brugt til optimering, fremtidssikring og småtilføjelser på systemet. Serviceteamet sikrer, at du altid har faste kontaktpersoner med dybdegående indsigt i systemet og dine problemstillinger. Endelig sikrer en supportaftale, at vi fastholder de nødvendige kompetencer, der skal til for at vedligeholde systemet.

Overordnet set er fordelene ved en supportaftale:

  • Allokerede ressourcer til support jf. SLA
  • Fastsatte udgifter
  • Sikring af systemets fremtidige drift og videreudvikling
  • Serviceteam som altid er parat til at hjælpe
  • Fastholdelse af kompetencerne omkring projektet

Du kan komme i kontakt med service teamet ved tlf. 87 30 40 40 og support@bytelab.dk

Enterprise logging

Bygget op omkring enterprise exception, handling and logging framework registrerer vi de fejl, der måtte forekomme i de systemer, som vi supporterer.

Fejlene bliver automatisk listet ud fra dennes alvor, hvorefter de bliver præsenteret for os i vores supportsystem, så vi hurtigt kan se, hvis der er opstået fejl - og ikke mindst håndtere dem.

Support