Sprog og teknologi

Det er nok svært at komme udenom; Bytelab er rigtig glade for Microsoft-teknologier.

Vi udvikler hovedsagligt i Microsofts .NET framework, som er understøttet af Microsofts relationelle database server, SQL. Gennem de sidste 10 år har Bytelab udviklet på Microsofts forskellige frameworks, hvor vi siden 2002 har arbejdet i .NET. Vores mange års erfaring har gjort, at Bytelab i dag er bekendte og erfarne med de fleste af .NETs facetter. For vores kunder betyder det, at vi kan levere software, der baserer sig på det bedste fra .NET.

Vi arbejder i .NET fordi:

  • Det er sikkert
  • Der er konstant udvikling i .NET, hvilket hele tiden giver nye og brugbare værktøjer
  • Det er hurtigt at udvikle i

Med baggrund i den imponerende udvikling, som .NET konstant gennemgår, stræber Bytelab altid efter at benytte den nyeste teknologi i projekter.

For at sikre en nemmere databasetilgang, arbejder Bytelab på Entity Framework. Dette framework sikrer, at databasen bliver pakket pænt ind. Metoden sikrer mere stabilitet og mere effektiv kommunikation med databasen, der kan være medvirkende til at sikre hurtigere arbejdsprocesser for vores brugere i det færdige system.

I udviklingsfasen bestræber vi os altid på at give vores brugere de bedste oplevelser. I den forbindelse benytter vi bl.a. AJAX, der er med til at sikre interaktive webbaserede løsninger. Med AJAX er det muligt at arbejde på en webapplikation med en fornemmelse af, at det er et lokalt installeret system. AJAX gør det med andre ord muligt at ændre i dele af et system, uden at det er nødvendigt at opdatere helheden.

Flere af Bytelabs medarbejdere har mange års erfaring i at designe databaser, så de på optimal vis understøtter de fremtidige systemer. De mange års erfaring inden for dette felt gør, at Bytelab kan være forudseende, når vi bygger databaser. Da databasen reelt set er fundamentet for det fremtidige system, sikrer Bytelabs ekspertise, og at vores systemer forbliver holdbare - trods de udfordringer, der måtte komme fra omverdenen.

Sprog-og-teknologi-bytelab

Selvom vi hos Bytelab er tilhængere af Microsoft-teknologier, er vi ikke bange for at tage ting til os, som vi kan se giver god mening - også selvom det ikke er Microsoft-baseret. Det er grunden til, at vi gerne benytter os af jQuery i vores arbejde. I jQuery er der samlet en lang række metoder i ét JavaScript bibliotek, som kan kaldes efter behov. Det gør, at vi kan benytte en lang række metoder, som allerede er gennemtestet og afprøvet af andre. Desuden er jQuery kompatibel med de fleste browsere på markedet i dag.

Foruden at være eksperter i Microsoft-teknologier er vi opmærksomme på, at det er vores kunders behov, det hele drejer sig om. Det betyder bl.a., at Bytelabs udviklere aldrig er mere end et opkald eller en mail væk, og de står klar til at supportere vores kunder med deres store viden om den teknologiske verden. Altid med den klare tanke, at teknologien skal passe til projektet og ikke omvendt.

Microsoft Partner

At vi er Microsoft Partner er din garanti for, at vi er et kompetent softwarebureau. Flere af vores softwareudviklere er Microsoft-certificeret, hvilket betyder, at de er blevet eksamineret af Microsoft i .NET frameworket. 

Som Microsoft Partner har vi også adgang til de nyeste teknologier, viden og ressourcer fra Microsoft, som vi kan udnytte til at gøre vores løsninger bedre. 

Microsoft Partner big