Bytelab fokuserer på efteruddannelse

Brancheviden

Hos Bytelab vægter vi efteruddannelse højt, så har man ambitioner om det, er der god mulighed for at videreudvikle og styrke sine kompetencer.

Derfor har vi tilbudt vores udviklere, at de kan gøre os til Microsoft Gold Partner. En certificering, som man opnår ved at bestå tre eksaminer inden for forskellige Microsoft applikationer.

Certificeringen giver os yderligere funktioner og services i programmerne og giver samtidig vores udviklere en meget stærk viden inden for områderne, som de kan videregive til deres kolleger.

Jeg synes, efteruddannelse er z, da jeg gerne vil blive ved med at forbedre mig og styrke mine tekniske kompetencer. Derfor er det for mig et plus, at Bytelab investerer i sådan nogle tiltag." - Karsten Marcussen

Første ud af tre eksaminer bestået

Vores skarpe udviklere har bestået deres første eksamen, Exam 70-483 Programming in C#, som fokuserer på alle funktioner i den nyeste version af C#. Netop det har stor relevans for Bytelab, da en stigende del af vores projekter udvikles i netop det sprog.

Udviklerne dannede en studiegruppe, hvor de gennemgik pensummet og lavede opgaver inden for de forskellige emner. På denne måde kunne de skabe en spændende diskussion og trække på hinandens viden og kompetencer.

"Det var fedt, at vi forberedte os sammen til eksamen. Det gjorde, at vi kunne hjælpe og motivere hinanden, og samtidig havde det en fælleskabsstyrkende effekt." - Mathias H. Rasmussen

Næste skridt?

Udviklerne er så småt begyndt at planlægge den næste eksamen, Exam 70-486 Developing ASP.NET MVC Web Applications, der bygger videre på deres første eksamen i C#. Det vil bringe dem et skridt videre mod at blive Microsoft Solutions Developers, og dermed også føre Bytelab tættere på at blive stolt Microsoft Gold Partner.

Vejen til at blive Microsoft Gold Partner
  • Bytelab er igang med at blive Microsoft Gold Partner inden for Application Development, hvor et team af udviklere er godt på vej til at blive Microsoft SOlutions Developer (MSD: App Builder)
  • Certifikatet opnåes ved at bestå tre eksaminer:
    • Exam 70-483 Programming i C# eller Exam 70480 Programming in HTML5 With Javascript and CSS3
    • Exam 70-486 Developning ASP.NET MVC Web Applications
    • Selvvalgt eksamen inden for Microsoft applikationer med ti valgmuligheder
arrow_back
Forrige artikel
Bytelab på Girls' Day in Science
apps
arrow_forward
Næste artikel
Gitte fylder 50 år
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO