Værdifastsættelseskursus hos KPMG Acor Tax

Brancheviden

En korrekt værdifastsættelse skabes på baggrund af et grundigt forarbejde, hvor sammenlignelige biler udvælges og andre fravælges med begrundelse. Dette gjorde Motorstyrelsen bl.a. klart, da de deltog i et værdifastsættelseskursus hos KPMG Acor Tax i april 2022.

Lige før påskeferien var vi inviteret forbi KPMG Acor Tax, som afholdt et kursus i værdifastsættelse af brugte biler. Her fik vi lejlighed til at præsentere Bilberegning.dk, som er et stærkt værktøj til værdifastsættelse af alle kendte brændstof typer.

Motorstyrelsen var også repræsenteret – og de gjorde det klart, at et relevant hjælpeværktøj til bl.a. at finde sammenlignelige markedsbiler samt at ensarte dokumentationsmaterialet var meget anbefalelsesværdigt til at strømline værdifastsættelsesprocessen. Det blev eksplicit nævnt, at der også skal indikeres årsag til, hvorfor de biler som bliver fravalgt (af den ene eller anden grund) ender med at blive fravalgt. En feature, der allerede findes i Bilberegning.dk.

Derfor anbefaler Motorstyrelsen, at selvanmeldere bruger tid på at udvælge de mest sammenlignelige markedsbiler, da dette er et vigtigt parameter i håndværket. Denne proces understøttes i Bilberegning.dk.

Se alle mulighederne og prøv Bilberegning.dk gratis her: https://www.bilberegning.dk/

arrow_back
Forrige artikel
Bilbranchens årsdag 2022
apps
arrow_forward
Næste artikel
IT-sikkerhed er en nødvendighed
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO