DHL-stafetten 2019

Kultur

Bytelab deltog endnu engang i DHL-stafetten i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Århus. Vi har deltaget i de sidste mange år, og 2019 skulle derfor ikke være nogen undtagelse.

Onsdag d. 21.08.19 kl. 07.05 mødtes vi nogle stykker i Mindeparken for at stille teltet op og gøre klar til en eftermiddag/aften i løbets tegn. Da klokken slog 16.30 var de første klar ved teltet og sørgede for at klargøre grillen med pølser og brød. Murerbaljen blev fyldt med is, sodavand, øl og vand, og så var vi klar til ”Verdens største firmafest”.

Tre Bytelab-løbehold stod klar, og selvom det ikke var alle, der havde trænet op til løbet, så gav alle sig fuldt ud med gode tider til følge. Vi måtte dog bøje os i støvet for vores IT-konsulent, Casper Høg-Nørregaard, der med to løbeture omkring de 20 min., var den hurtigste af os alle.

Det var alt i alt endnu et godt arrangement, og vi vil gerne sige tak til kolleger for den gode opbakning, som vi ser frem til at kunne gentage i 2020!

 

 

arrow_back
Forrige artikel
Beerlab 2019
apps
arrow_forward
Næste artikel
Bytelab leverer nyt rekordregnskab
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO