Personaledag og sommerfest 2023

Kultur

En masse sjove og lærerige aktiviteter efterfulgt af årets sommerfest var opskriften på en spændende og aktiv dag, da vi mødtes på Fort Østerlund i Silkeborg.

Dagen var planlagt i samarbejde med Marselisborg Consulting, som forinden havde sendt et spørgeskema rundt samt udført 10 personinterviews med udvalgte medarbejdere hos Bytelab. Besvarelserne dannede rammen for relevante gruppeøvelser, hvor dagligdagsdilemmaer blev vendt og drejet.

Efter en let frokost var der linet en række teambuilding-aktiviteter op, hvor vi i to grupper skulle dyste mod hinanden i bl.a. bueskydning, tovbane, Planken, diverse bygge-opgaver og meget andet…

Herefter drog vi mod Radisson Hotel i Silkeborg, hvor vi samlede op på dagens strabadser og konstruktive samtaler. Efter en hurtig omklædning kunne vi nyde en lækker 3-retters menu akkompagneret af en ”passende” mængde kolde drikkevarer. Inden vi sagde godnat, var der lidt natmad til de lækkersultne.

Tak for en dejlig dag og fest! 🙌

arrow_back
Forrige artikel
Hacker workshop 2023
apps
arrow_forward
Næste artikel
Bytelab Asset Finance - Èt system til håndtering af leasingaktiver
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO