Sommerfest 2022

Kultur

Fredag d. 17.06.2022 var det tid til den årlige sommerfest hos Bytelab. Her lukkede vi computerne ved middagstid og drog afsted mod Norsminde kro, hvor Coastzone stod klar med teambuilding aktiviteter.

Fredag d. 17.06.2022 var tiden kommet til den årlige sommerfest hos Bytelab, som i år blev holdt på Norsminde kro. Her startede vi allerede om eftermiddagen med teambuilding, hvor vi blev inddelt i fire hold, hvor hvert hold fik en score for hver øvelse.

Først skulle vi finde 9 poster med en talkombination, som skulle huskes i hovedet, hvorefter man løb tilbage til ”basen” for at skrive tallene ind på de rigtige placeringer. Da dette var gjort, skulle talkombinationerne færdiggøres i bedste Sudoku-stil.

Den anden øvelse gik ud på at fylde vand fra én flaske over i en anden kun ved hjælp af snore. Det kan lyde meget nemt, men flaskerne var placeret i midten af et felt, som vi ikke måtte betrædes. Udfordringen var derfor at få snorene fordelt hen over feltet og på hver siden rotere, trække og løfte snorene synkronisrerede. Og det klarede nogle hold bedre end andre.  

Tredje øvelse var en historiefortælling med billeder på kort. Hver gruppe fik en bunke med billedkort, fordelte dem mellem os, hvorefter vi skulle fortælle hinanden om billederne. Nu skulle vi så bare blive enige om rækkefølgen – altså uden at lægge kortene op på ræd og række.  

Alle øvelserne ledte op til den sidste og vigtigste prøve. Her skulle vi bygge en raket og affyringsrampe. Ved hjælp af en vandflaske, vand og en cykelpumpe skulle vi få raketten (vandflasken) til at flyve så langt som overhovedet muligt. Der blev arbejdet med forskellige designs, x-antal grader for bedst udgangsvinkel, vandmængde og lufttryk. Vinderholdet fandt den rette kombination af det hele og skød vandflasken hele 73 meter ud i terrænet.

Efter de "hårde" strabadser gjorde vi os klar på værelserne, hvorefter der ventede en lækker 3-retters menu og rigelige mængder drikkelse. Vi fortsatte i ”slyngelstuen” med diverse bodegaspil et godt stykke forbi midnat. 

arrow_back
Forrige artikel
Derfor skal I sælge biler online
apps
arrow_forward
Næste artikel
Bilbranchens årsdag 2022
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO