Bytelab runder et skarpt hjørne

Om Bytelab

Det er ikke alle virksomheder, der kan bryste sig af at fejre 20 år. Og da slet ikke med den selv sammen mand ved roret, som var med til at starte virksomheden tilbage i 2001. Ikke desto mindre kunne Bytelab A/S runde det skarpe hjørne d. 02.11.2021 med en god blanding af fagligt indhold samt en frokost i byen og en rundtur på Aarhus Teater.

20 år er gået, siden Bytelab for første gang så dagens lys, da Jakob Lykke Hansen og en kompagnon stiftede selskabet. I de første leveår blev der løst mange forskellige opgaver og projekter. Alt lige fra diverse hjemmesider og webshops, til en kreditkortsgateway til en schweizisk bank, en indkøbsportal til kommuner og et system til mæglerkæden home, som kunne automatisere produktionen af markedsføringsmaterialer mv.

I 2004 blev kontorlokalerne også skiftede ud med Rømerhus i hjertet af Århus, hvor vi den dag i dag fortsat er at finde. I 2019 var der behov for at supplere 3. sal med ekstra kvm. på 4. sal, hvorfor forankringen til Rømerhus er kun blevet stærkere.

Op gennem 00-erne kom der flere og flere kunder til, som specifikt ønskede IT-systemer til at effektivisere deres forretning inden for lån og leasing af biler. Faktisk så mange, at Bytelab øjnede en mulighed for at strømline forretningen ved at skifte fokus til leasing- og finansieringsvirksomheder.

Det var modigt, og måske lidt risikabelt, men ikke desto mindre kan vi se tilbage på, at det var det rette valg. I dag er Bytelab A/S en af de førende leverandører af funktionelt software til lån og leasing af biler i Danmark, hvilket også kastede 3 gazelle statuetter af sig.

I de senere år er det også blevet til flere kunder i udlandet, hvor især Norge, Sverige og Finland har et vigtigt fokus for os i de kommende år.

Potentialet er nemlig ikke blevet mindre for at kunne beregne låne- og leasingtilbud nemt og hurtigt til privat- og erhvervskunder. Samtidig sker der utroligt meget rent politik i både ind- og udland, som løbende påvirker måderne og satserne for, hvilken registreringsafgift kunderne skal betale.

Det sætter store krav til vores viden inden for netop lån og leasing af nye og brugte person- og varebiler. Og den viden skal komme vores kunder til gode.


Har du brug for et funktionelt og brugervenligt softwaresystem til lån og leasing, så tøv ikke med at kontakte os.

arrow_back
Forrige artikel
Alphabet Denmark A/S & Bytelab A/S indgår samarbejde
apps
arrow_forward
Næste artikel
Girls' Day In Science 2021
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO