Alphabet Denmark A/S & Bytelab A/S indgår samarbejde

Om Bytelab

Vi har indgået en samarbejdsaftale med Alphabet Denmark A/S om udvikling af en softwareløsning til håndtering af leasingkontrakter for primært erhvervskunder i Danmark og efterfølgende implementering i Sverige senere i 2022. Udviklingen er allerede i fuld gang, og lanceringen forventes at ske i starten af Q1. Her vil Alphabets flådekunder få adgang til et selvbetjeningsunivers for flådeadministratorer og de enkelte flådebrugere til konfigurering og bestilling af deres næste firmabil.

Alphabet Denmark A/S har høje ambitioner for deres leasingforretning i Danmark. Derfor har de valgt at investere kraftigt i nye IT-løsninger, som skal bringe dem et skridt foran konkurrenterne. Af den grund har Alphabet valgt Bytelab A/S som leverandør af en softwareløsning, der kommer til at bestå af to vigtige elementer, som skal sikre gode kundeoplevelser og samtidig en langt mere effektiv administration.  

 

Brugervenlig flådeportal

Det første element i softwareløsningen bliver en online flådeportal (webinterface). Her skal det være muligt for Alphabets erhvervskunder at finde deres næste firmabil. Det sker i et intuitivt design, der matcher Alphabets nye corporate identity, samt stiller en række smarte funktioner til rådighed for kunderne. De kan sammenligne biler, konfigurere ønskede modeller og varianter, indhente tilbud på nye firmabiler og se oplysninger om deres bilpolitik.

Og netop bilpolitikken gør, at kunderne aldrig bliver præsenteret for biler, som de ikke kan lease. De ser kun biler, der økonomisk og miljømæssigt holder sig inde for rammerne af de pågældende bilpolitikker, som kunderne er oprettet under.

Ønsker kunderne tilbud på ny firmabil, sendes forespørgslerne automatisk fra flådeportalen til Bytelab Car Commerce, hvor Key Account Managere fra Alphabet kan håndtere dem. Herefter kan de lave nødvendige justeringer, sende tilbud retur, som så kan godkendes eller afvises direkte via flådeportalen.

 

Et solidt backend-system

Til at håndtere flådeportalen integreres den direkte med Bytelab Car Commerce, som bliver fundamentet for den samlede løsning. Herfra kan Alphabet behandle alle deres biler i flåden. Bilerne importeres nemt i systemet fra bl.a. JATO med tilhørende specifikationer, udstyrsoptioner, billeder mv. Dernæst bliver det muligt at definere rest- og servicematricer, mulige tilvalg af services, brændstofkort, ladeløsninger og dækaftaler mv.

Det er også i Bytelab Car Commerce, at Alphabet får mulighed for at indstille kundespecifikke bilpolitikker helt ned på brugerniveau. Her vil det fx være muligt at indstille, at en given kunde får en maks. TCO på månedsbasis at købe bil for. Samtidig kan fokus på mere miljøvenlige biler også få indflydelse på bilpolitikken, da der kan sættes rammer for maks. CO2-udledning og tilgængelige typer af drivmiddel. 

 

Komplet kontrakthåndtering

Godkender en kunde et tilbud via flådeportalen, sendes det automatisk retur til Bytelab Car Commerce. Her får Key Account Manageren mulighed for at gennemføre selve kontraktoprettelsen med diverse tilpasninger, sikre relevant kreditvurdering, dokumentgenerering, digital signering af leasingaftaler mv.

Når en kontrakt er aktiv, vil den vises i en porteføljeoversigt, hvor relevante informationer skal give et godt overblik over den pågældende kundes aktive kontrakter med visning af bl.a. kontraktudløb. Og netop kontraktudløb er en vigtig detalje, som sammen med en automatiserede mailudsendelse, skal sikre, at kunderne får tilsendt relevante informationer i god tid før udløb, så de kan nå at få bestilt en ny firmabil hos Alphabet.

 

"Vi ser frem til at lancere vores nye online leasingunivers, der giver vores kunder en nem og brugervenlig adgang til vores store udvalg af firmabiler, der bliver skræddersyet til den enkelte brugers rammer. Vi forventer, at den nye løsning vil frigive mere tid til den individuelle og personlige rådgivning, som vi i Alphabet sætter i højsædet” – udtaler Jesper Lyndberg, Country Manager Denmark

 

Løsningen skal ikke kun bruges i Danmark

Efter implementering af løsningen i Danmark i starten af 2022 skal der implementeres en tilpasset version af selvsamme løsning til det svenske marked. Her skal webinterfacet sprogversioneres, således løsningen kan håndtere svensk og engelsk. Ligeledes skal der laves forskellige konfigurationer i Bytelab Car Commerce, da det svenske afgiftssystem afviger fra det danske på flere parametre. Dette bliver dog intet problem, da Bytelab allerede har kunder i bl.a. Norge og Sverige, hvor håndtering af andre afgiftssystemer klares uden problemer i Bytelab Car Commerce.

 

Ønsker du at høre mere om mulighederne med en standard eller skræddersyet softwareløsning til online bilhandel, så kontakt os i dag.

arrow_back
Forrige artikel
Bliv klogere på beskatning af firmabil
apps
arrow_forward
Næste artikel
Bytelab runder et skarpt hjørne
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO