Bilberegning.dk genererer nu automatisk udstyrsdata fra DBI IT

Om Bytelab

Bilberegning.dk er nu fuldt ud integreret med DBI IT for endnu nemmere korrigering af udstyr ved værdifastsættelser og genberegninger.

Det tager lang tid at værdifastsætte og genberegne biler. Der skal regnes handelspris med tilhørende registreringsafgift og beskatningsgrundlag. Der skal findes annoncer med tilsvarende biler og efterfølgende korrigeres for kilometerstand, årgang og udstyr. Og med de skærpede regler for genberegning af beskatningsgrundlag er der pludseligt lagt et ekstra lag af kompleksitet oven i den i forvejen store administrative byrde.

Derfor udviklede Bytelab (i samarbejde med KPMG Acor Tax og eBay) Bilberegning.dk, som dagligt hjælper mange finansieringsselskaber, leasingselskaber og bilforhandlere med at spare tid, skabe overblik og ikke mindst sikkerhed, når de værdifastsætter mange tusinde biler hvert år.

 

Endnu nemmere med DBI IT

Med Bilberegning.dk er mange af de manuelle processer automatiseret, bl.a. beregning af registreringsafgift og beskatningsgrundlag. Der kan nemt findes lignende biler via den smarte integration med Bilinfo, og senest er DBI IT blevet en del af løsningen, som gør udstyrskorrigering meget nemmere.

Med DBI IT bliver der nu automatisk hentet udstyrsdata ind i Bilberegning.dk, når en given bil skal værdifastsættes eller genberegnes. Blot ved at indtaste registreringsnummer hentes al relevant data på bilen inkl. udstyrsdata.

Dernæst skal der findes lignende biler via vores integration mod Bilinfo, hvor annoncerne bliver beriget med udstyrsdata, som efterfølgende bliver matchet op mod beregningsbilen.

 

Bilberegning.dk udstyrskorrigerer dernæst selv, hvis der er udstyrsdata på en annoncebil, som afviger fra beregningsbilen, hvilket gør arbejdet meget nemmere. Du har dog stadigvæk mulighed for at tilføje udstyr, som ikke figurerer på listen. 

Når værdifastsættelsen er færdig, genereres dokumentationsgrundlaget automatisk, som efterfølgende kan bruges overfor SKAT. I dokumentationsgrundlaget er hver annoncebil med tilhørende udstyrsdata listet med detaljeret informationer.   

 

Har du lyst til at læse mere om mulighederne, kan du besøge Bilberegning.dk, hvor du også har mulighed for at oprette en gratis bruger.

arrow_back
Forrige artikel
Bytelab leverer et tilfredsstillende årsregnskab – selvom forventningerne ikke blev indfriet
apps
arrow_forward
Næste artikel
Jeg troede, det skulle være marketing - men IT er så meget federe!
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO