Brugerinsights er altafgørende for værdiskabende software

Om Bytelab

Softwareløsninger er kun noget værd, hvis de virker. Det giver sig selv, men det er bestemt ikke nok, at de ”bare” virker. De skal også være stabile, brugervenlige og samtidig passe ind i kundernes virkelighed. Især det sidste er vigtigt for, at kunderne får værdi ud af løsningen. Derfor besøger vi jævnligt eksisterende, men også potentielle nye kunder for at blive klogere på netop deres virkelighed i bilbranchen.

Torsdag d. 02. september tog Bytelab en tur til Højbjerg, hvor CARS holder til. Henrik Brøchner Jensen (Salgsdirektør) og Jesper Pedersen (Filialchef i Silkeborg) tog imod os til et par timers indblik i hverdagen hos Viabiler og CARS. Her fik vi muligheden for at blive klogere på, hvorfor VIABIL-koncernen har succes med salg af nye og brugte biler i Danmark.

Her stod det klart, at det primært er deres dygtige medarbejdere, som ligger til grund for deres succes igennem årene. Det er de gode medarbejdere, som kan levere kundetilfredshed i topklasse, og som samtidig formår at drive en sund forretning.

I den forbindelse har dataindsamling fået en større og større rolle de senere år for netop at kunne måle på kundernes tilfredshed.

 

 

Fokus på kundetilfredshed

Når en et salg er gemmeført, og kunden har fået sin bil, bliver der automatisk sendt en mail med link til en NetPromotorScore, hvor kunden bliver spurgt om, på en skala fra 1-10, hvor stor tilfredsheden er med Viabiler. Scoren sammenholdes efterfølgende med Trustpilot, hvor Viabiler gør en stor indsats for at indhente anmeldelser. Disse data lander alle hos Henrik, som ved hjælp af PowerBI kan holde overblikket over kundetilfredsheden.

 

IT er ikke fejlfrit

Det er dog ikke altid en dans på roser med deres nuværende IT-systemer. Hver dag skal en salgskonsulent tænde op mod 10 forskellige systemer, håndtere et salg til en kunde. Der er et system til at styre salgsprocessen, et andet system til at bestille bilen. Et tredje system til at tjekke op på priser og et fjerde system til at bogføre i osv.

Bytelab er derfor bedt om at lave et oplæg på en løsning, hvor Viabiler og Cars første og fremmest kan sagsstyre deres kundeopgaver på en nemmere og mere hensigtsmæssig måde.

 

Er I på udkig efter en løsning, hvor I kan administrere jeres bilforretning med alt fra salg, support, indkøb og flådestyring, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

arrow_back
Forrige artikel
Fredagsbar i 49'er
apps
arrow_forward
Næste artikel
Bytelabs kickoff for 2. halvår af 2021
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO