Bytelab A/S - En succesvirksomhed anno 2019

Om Bytelab

I både 2016 og 2017 var vi så heldige at modtage Børsens Gazellepris, hvilket vi er utrolige stolte af, så at få et supplement til vores gazeller på trofæhylden er vi meget beæret over.

Selvom fredag d. 13 normalt varsler uheld, var det ikke tilfældet for os. Vi fik nemlig personligt overrakt en pokal med titlen: ”Succesvirksomhed 2019”. Det er banken Spar Nord og revisionsvirksomheden BDO, der i 2019 har indstiftet prisen, hvis formål er at hylde eliten af små og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv.

Succesvirksomhed 2019

Spar Nord og BDO har analyseret i alt 350.000 virksomheders regnskabshistorik med op til 1.000 ansatte. Herfra har de identificeret de 1.000 virksomheder i dansk erhvervsliv, som i løbet af de seneste fem år har leveret den mest overbevisende finansielle succes. Virksomhederne er bl.a. blevet målt på evnen til at skabe kontinuerlig vækst og samtidig at konsolidere i en sådan grad, at fremtidig vækst også er "sikret". Det betyder, at der især er fokus på følgende nøgletal: resultat før skat, soliditetsgrad, vækst i egenkapital og forretning af egenkapital.

BDO og Spar Nord ønsker at hædre de solide virksomheder, der mestrer det lange, seje træk og besidder det DNA, der skal til for at yde et særligt bidrag til vækst, velstand og dermed succes i dansk erhvervsliv.

Du kan læse mere om prisen her.

 

Regionsfinale

Af respekt for den varierende erhvervssammensætning og de forskellige markedsvilkår i landet er der identificeret 200 virksomheder i hver region, hvor Bytelab er i Region Midtjylland.
Den 1. oktober 2019 afholdes der regionsfinale, hvor den absolut største regionale succeshistorie udpeges og fejres.

Vi er utrolig stolte af at modtage prisen, som vi naturligvis bestræber os på at hente igen i 2020!

arrow_back
Forrige artikel
Bytelabs direktør, Jakob Lykke Hansen, er nomineret til Årets Ejerleder 2019
apps
arrow_forward
Næste artikel
Beerlab 2019
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO