Derfor skal du altid vælge en leverandør, som kender din branche!

Om Bytelab

Står du overfor et vigtigt valg om at vælge en ny IT-leverandør, som skal hjælpe dig med at effektivisere salg og administration i forbindelse med lån og leasing? Så læs med her, hvor vi gennemgår nogle af de punkter, som du skal være særligt opmærksom på - før du vælger en ny IT-leverandør.

Forstår IT-leverandøren dit ”sprog”?

Bilbranchen er fyldt med fagtermer: Brutto afgiftspligtig værdi, beskatningsgrundlag, registreringsafgift, L91, L129, TCO, overgangsordning, genberegning og mange flere… De er allesammen termer, som er vigtige i din dagligdag, hvor tunge beregninger og lovstof har en stor indvirkning på dit arbejde. Det er derfor vigtigt, at din nye leverandør forstår sig på din dagligdag. Kender til dine udfordringer og ved, hvad der rør sig i markedet. 

 

Har IT-leverandøren erfaring med IT-løsninger til din branche?

Et er, om leverandøren forstår branchesproget. Noget andet er, om leverandøren tidligere har bevist, at denne har omsat det i funktionelle og brugervenlige softwareløsninger, som kan løfte de opgaver, som du sidder med. Det kan være en fordel at undersøge, om leverandøren har leveret lignende softwareløsninger til andre i din branche. Det er klart, at der vil være en større sikkerhed i at vælge en leverandør, som har flere års erfaring med at levere softwareløsninger til bilbranche end det modsatte.

 

Kræver IT-leverandøren lange bindingsperioder?

Der kan være fordele og ulemper ved at indgå et samarbejde med en leverandør, hvor der er en lang bindingsperiode. Fordelene er som regel af økonomisk karakter, da leverandøren ofte kan tilbyde en lavere løbende pris, da denne er sikret dig som kunde over en længere periode. Modsat er I fanget, hvis samarbejdet ikke forløber, som du havde håbet.

Overvej derfor, om den økonomiske gevinst ved en lang bindingsperiode er risikoen værd.

 

Er IT-leverandøren dansk?

Der findes både danske og internationale aktører, så du er ikke begrænset af det danske udvalg af IT-leverandører. Du skal dog have in mente, at en udenlandsk leverandør ikke nødvendigvis kender den danske bilbranche og herunder dansk lovgivning. Det danske afgiftssystem er en historie for sig, og vi har flere gange oplevet, at udenlandske leverandører har måtte give fortabt, da de ikke er godt nok inde i det danske lovstof. Ved at vælge Bytelab til at løfte opgaven, er I garanteret en erfaren IT-leverandør, som har udviklet brugervenligt og funktionelt til leasing og finansiering i mere end 10 år på det danske marked.

 

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, så tøv ikke med at kontakte Casper på chn@bytelab.dk eller 87 30 05 18.

arrow_back
Forrige artikel
Har I styr på kreditværdighedsvurdering?
apps
arrow_forward
Næste artikel
Sådan kommer du i gang med at tilbyde leasing af el- og plugin-hybrider
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO