Onboard dine nye kunder digitalt med Bytelab

Om Bytelab

Det er vigtigt for bilforhandlere, leasing- og finansieringsselskaber at have en sikker kanal til at indsamle alle relevante oplysninger og dokumenter, når kunder skal onboardes. Vi har derfor udviklet en sikker platform, som gør det nemt for jer at indhente den ønskede dokumentation fra jeres kunder.

Når en kunde skal onboardes, kræves der en række informationer for at oprette kunden i systemet, men også til den efterfølgende kreditvurdering. Der skal bruges kontaktoplysninger, legitimation, årsopgørelser, lønsedler, budgetter mv.

Med digital onboarding fra Bytelab samles alle informationerne og dokumenterne ét sted, og processen bliver samtidig strømlinet og automatiseret. Der bliver automatisk sendt en mail til en privat- eller erhvervskunde, hvori der er et link til en sikker platform, som er brandet med jeres farver og logo. Her kan kunden afgive sine oplysninger og uploade de forespurgte dokumenter, fx regnskaber, billede af kørekort eller pas mv.  

 

Med digital onboarding kan kunderne også afgive samtykke med NemID, hvorefter der kan indhentes oplysninger om løn og årsopgørelser. Dette giver en langt bedre kundeoplevelse og højner samtidig sikkerheden, fordi kunderne slipper for manuelt at finde årsopgørelser hos SKAT og lønsedler i e-Boks for derefter at sende dem i en mail, som ikke er krypteret. Samtidig sikrer finansieringsselskabet / leasingselskabet, at oplysningerne er korrekte og valide samt tilhører den aktuelle kunde.

 

Når alle informationerne, dokumenterne og samtykket er givet via Digital onboarding kan der foretages en kreditvurdering / kreditværdighedsvurdering. Dette kan enten gøres i eksterne systemer, men vi har også udviklet et kreditvurderingsmodul til vores leasingsystem, som spiller sammen med Digital onboarding.

Her kan der foretages en grundig vurdering af kunden. Modulet laver automatiske opslag i RKI og Bilbogen og kan udregne rådighedsbeløb, gældsfaktor og formue. Modulet kan også alarmere, hvis der er forhold, som man skal være opmærksom på fx gæld, anmærkninger i RKI, Bilbogen mv. Modulet kan ligeledes udregne betalingsplan (amortiseringstabel), som giver et overblik over tilbagebetalingsraterne med tilhørende renteudgift og restværdi mv. Derudover er det muligt (ved kreditvurdering af erhvervskunder) at indhente regnskabstal fra Experians KOB Open.

 

Ønsker I at sætte turbo på digitaliseringen af jeres forretning, så kan Bytelab hjælpe. Og det er uanset, om I ønsker Digital onboarding eller en skræddersyet løsning til at håndtere jeres daglige arbejde med finansiering og/eller leasing af biler. Kontakt mig allerede i dag for at høre nærmere, og jeg kommer gerne på besøg eller afholder et onlinemøde med jer. 

 

 

arrow_back
Forrige artikel
Sådan vælger du det rette leasingsystem
apps
arrow_forward
Næste artikel
Gå fra komplicerede regneark til et funktionelt og sikkert softwaresystem til lån og leasing
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO