Bytelab leverer flot regnskab for 2018

Om Bytelab

Bytelab leverer flot regnskab efter et år med hastig vækst

Den hastige vækst har i det forgangne år medført en udvidelse i ledelses- og medarbejderstaben. Oprustningen har været en nødvendig investering i forhold til at imødekomme kundernes øgede efterspørgsel samt forventningen om fortsat vækst i de kommende år.

Foruden de organisatoriske udvidelser har det forgangne år båret præg af de lovmæssige indgreb, GDPR og L4, som har fyldt meget i vores hverdag. Derudover har det været et år, hvor vi har investeret i udvidelsen af organisationen for at geare Bytelab til den fortsatte vækst. Investeringen er foretaget ud fra en klar forventning om, at den vil danne grundlag for et positivt resultat og imødekomme kundernes ønske om hurtige og effektive leverancer samt stille Bytelab stærkere rent organisatorisk i forhold til produktudvikling og projekteksekvering.

"Vi oplever en stor efterspørgsel fra vores eksisterende kunder, og det kan ses på omsætningen. Vores mål var at stige med 21 % i omsætning, og derfor er vi yderst tilfredse med resultatet på en stigning på 25 %. Vi har i det forgangne år haft et skarpt fokus på at skabe det bedste fundament for den øgede efterspørgsel, som vi oplever, og har en klar forventning om, at de investeringer, vi har foretaget, giver et stærkt fundament for Bytelabs vækst."

- Administrerende Direktør for Bytelab, Jakob Lykke Hansen

Bytelab forventer fortsat vækst de kommende år og vil øge investeringen i videreudviklingen af kerneproduktet, Bytelab Car Commerce samt udvide kapaciteten i leveranceafdelingen.

Se årsrapporten på CVR.dk 

arrow_back
Forrige artikel
Faglig fredag hos Audi Fredericia
apps
arrow_forward
Næste artikel
Bytelab skifter udseende for at markere sit link til bilbranchen
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO