Fokus på et sundt arbejdsmiljø

Om Bytelab

Selvom flere og flere arbejder hjemmefra i et stadigt større omfang, er det ikke blevet mindre vigtigt at sætte tid og kræfter ind på at optimere arbejdsmiljøet. Og det gælder både den psykiske og fysiske del af et arbejdsmiljø, som i de senere år har været under en kraftig forandring.

Vi har altid været opmærksomme på, om vores arbejdsmiljø matcher vores medarbejderes forventninger. Frokostordning, kaffemaskine, morgenmad, sodavand og fredagsøl, sociale aktiviteter, bordtennis mv. er alle tiltag, der forhåbentligt har været med til at gøre det godt at møde ind på arbejde. Det samme gør sig gældende for måden, vi arbejder på, samarbejder på og opgaverne vi hver især løser. Og selvfølgelig de psykiske rammer, hvor ingen skal føle sig overladt til sig selv, men forhåbentligt føler, at de bliver inkluderede i fællesskabet. 

 

Værktøj fra Zoios

Til at give et bedre overblik over vores medarbejders generelle trivsel benytter vi os af et værktøj fra Zoios. Her bliver der 1 gang om måneden udsendt et kort, men effektivt spørgeskema, der tager en temperaturmåling på medarbejdertilfredsheden.

Undersøgelsen er anonym og tager kun ca. 2 min. at besvare. De første par gange har fungeret som en baseline for trivslen, hvorefter vi 1 gang om måneden får en overskuelig rapport, der nemt og hurtigt viser, hvis trivslen er opad- eller nedadgående. Og er der parametre, såsom stress, hvor Zoios-systemet vurderer, at man som enkelt person har svaret på en måde, som vurderes som værende kritisk, får den enkelte person automatisk en melding herom via systemet. Det er herefter op til den enkelte person, om systemet skal give beskeden videre til nærmeste leder.

Vi får derfor et løbende pejlemærke på, om vores medarbejderes trivsel. Er der ting, vi skal være opmærksomme på, har vi ligeledes muligheden og ansvaret for at agere.

arrow_back
Forrige artikel
Bytelab Asset Finance - Èt system til håndtering af leasingaktiver
apps
arrow_forward
Næste artikel
Derfor skal I sælge biler online
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO