Bytelab modtager Gazelle 2019

Om Bytelab

Det var en glædelig overraskelse, da vi med posten modtog vores 3. gazellepris for vores flotte vækst gennem de sidste fire år.

I både 2016 og 2017 formåede vi at få en Børsen Gazelle for vores flotte vækstrater årene forinden, men den udeblev desværre i 2018. Det var derfor en utrolig glædelig overraskelse, da vi med posten modtog vores 3. gazellepris. Den har vi arbejdet hårdt for, og der skal derfor lyde en stor tak til alle hos Bytelab, samt samarbejdspartnere og kunder for at støtte op om Bytelab igennem de sidste mange år.

Børsen Gazelle 2019 er beviset på, at selvom vi er en virksomhed med snart 19 år bag os, formår vi fortsat at skabe værdi for både vores eksisterende og nye kunder, hvilket er med til at sikre den positive vækst.

Om en 4. Gazelle kommer til næste år, må tiden vise. Potentialet for at vækste yderligere er der - både i Danmark, men også i Norden. Vi har derfor igangsat en række forskellige initiativer og investeringer, hvis hovedformål er at styrke vores kunders forretning ved at sikre dem brugervenlige og stabile softwareprodukter, som giver dem en konkurrencemæssig fordel.   

Kunne du tænke dig at blive en del af det fortsatte væksteventyr, så søger vi lige nu flere nye kolleger til vores teams hos Bytelab. Se de lige stillinger her: https://www.bytelab.dk/karriere-hos-bytelab/

arrow_back
Forrige artikel
Spændende virksomhedsbesøg på vores tur til Finland
apps
arrow_forward
Næste artikel
Bytelab implementerer SAFe som nyt rammeværktøj til agil produktudvikling
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO