Girls' Day In Science 2021

Om Bytelab

Girls’ Day In Science løb af stablen d. 06. oktober over hele landet, hvor flere tusinde piger fra folkeskoler og gymnasier besøgte virksomheder til en spændende dag i naturvidenskaben og teknologiens tegn.

Torsdag d.07.10.21 var Camilla et smut til Bjerringbro, hvor Naturvidenskabernes hus holder til. Her var hun inviteret til at holde et oplæg for piger fra 4- 6. klasse i forbindelse med Girls' Day in Science, som er en landsdækkende kampagnedag. Formålet er at give unge piger inspiration til uddannelse, job og karriere inden for de naturvidenskabelige og teknologiske fag, såsom biologi, kemi og IT.

Dagens program startede med oplæg fra bl.a. kvindelige rollemodeller, som fortalte om deres virke inden for de naturvidenskabelig fag – herunder IT. Resten af dagen gik med workshops, hvor pigerne i grupper (sammen med Coding Pirates) skulle udvikle deres eget spil eller animationsfilm.

Selve arrangementet hos Naturvidenskabernes hus var blot en lille del af kampagnen, da der om onsdagen over hele landet var omkring 4.600 piger på besøg hos 116 forskellige virksomheder, organisationer og uddannelsessteder. Her havde hver virksomhed selv planlagt et spændende program med oplæg, praktiske opgaver og kvindelige rollemodeller, som forhåbentligt var med til at skabe en interesse hos pigerne.  

Det er 9. gang, at Naturvidenskabernes hus arrangerer Girls' Day in Science, som kun bliver større for hvert år. Bytelab har selv deltaget i flere år - og vi fortsætter glædeligt med at skabe en endnu større interesse for især IT.

 

 

Vi søger lige nu nye kolleger. Læs mere her

arrow_back
Forrige artikel
Bytelab runder et skarpt hjørne
apps
arrow_forward
Næste artikel
Fredagsbar i 49'er
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO