Gå fra komplicerede regneark til et funktionelt og sikkert softwaresystem til lån og leasing

Om Bytelab

Excel findes på langt de fleste computere på arbejdspladser og i private hjem. Det bliver brugt til et hav af forskellige opgaver, men gør det Excel til det rette værktøj til leasing og finansiering?

Mange bilforhandlere, finansierings- og leasingselskaber har på et eller andet tidspunkt arbejdet med Excel. Mange af dem gør det fortsat, og for en del er Excel ligefrem hele omdrejningspunktet for deres forretning. De bruger det til alt lige fra databehandling, regnskabshåndtering, statistik, budgetplanlægning, rapportering, kontrakthåndtering, projektstyring osv. En japansk mand bruger sågar Excel til at male smukke malerier (se selv her).

Excel er bestemt et meget alsidigt softwareprogram med mange forskellige anvendelsesmuligheder, men det betyder ikke nødvendigvis, at det er det bedste værktøj til at håndtere de mange opgaver, som leasing- og finansieringsselskaber dagligt skal løse. Der skal beregnes registreringsafgift, beskatningsgrundlag, restværdi, låne- og leasingydelser mv. Der skal udarbejdes tilbud på låne og leasingkontrakter. Der skal måske håndteres forskellige typer af leasing, forskellige typer af kunder og forskellige typer af biler. Der kan i langt højere grad også ske fejl, fordi en så stor del af arbejdet sker manuelt. Det sætter krav til administrationen, hvilket tager tid væk fra det vigtigste – nemlig salg!

Målet må alt andet lige være at minimere administrationen for i stedet at maksimere salget, men det kræver et stærkt og brugervenligt system, som kan klare opgaverne på den halve tid og i visse tilfælde automatisk.


System til lån og leasing

Vi har hjulpet mange kunder i den danske bilbranche, som har haft et ønske om at digitalisere deres forretning for netop at effektivisere den daglige administration. Derfor har vi udviklet Bytelab Car Commerce, som er et brugervenligt og modulopbygget softwaresystem, der kan hjælpe med alt lige fra:

 • Tilbudsoprettelse til lån- og leasing
 • Afgiftsberegning på benzin-, diesel-, hybrid- og elbiler
 • Flex-, sæson-, finansiel og operationel leasing
 • Rammeaftaler og bilpolitikker til flådekunder
 • Digital onboarding af kunder (eSkat)
 • GDPR-compliant med sikker dokumenthåndtering
 • Kreditvurdering af privat- og erhvervskunder
 • Bilinfo og AutoDesktop integration
 • Digital signatur til at underskrive kontrakter
 • ERP-integration til effektiv fakturering
 • Leadgenerering med bannerløsninger
 • Genberegning og værdifastsættelser af nye og brugte køretøjer
 • Og meget mere...

Du finder det lige her: https://www.bytelab.dk/produkter/bytelab-car-commerce/

 

Ønsker I at sætte turbo på digitaliseringen af jeres forretning, så kan Bytelab hjælpe. Og det er uanset, om I ønsker Bytelab Car Commerce eller en skræddersyet løsning til at håndtere jeres daglige arbejde med finansiering og/eller leasing af biler. Kontakt mig allerede i dag for at høre nærmere, og jeg kommer gerne på besøg eller afholder et onlinemøde med jer. 

arrow_back
Forrige artikel
Onboard dine nye kunder digitalt med Bytelab
apps
arrow_forward
Næste artikel
Drømmen om en karriere inden for journalistik blev erstattet af forandringsledelse i IT-branchen.
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO