Bytelab leverer et tilfredsstillende årsregnskab – selvom forventningerne ikke blev indfriet

Om Bytelab

Regnskabet nåede nye højder i 18/19 med en bundlinje på mere end 3 mio. Det smittede naturligvis af på forventninger til regnskabsåret 19/20, men med store investeringer i bl.a. produktudvikling landede resultatet lige under rekorden året før.

Der var lagt i ovnen til et nyt rekordår for Bytelab i 19/20. Nye kunder og et tættere samarbejde med eksisterende vidnede om et stort potentiale, som på dét punkt blev indfriet, men grundet en større organisationsomlægning, strategiske ansættelser i ledelsen, implementering af nye arbejdsprocesser samt investering i styrkelsen af eksisterende produkter, udeblev rekorden med et mulehår.

”Vi havde store forventninger til regnskabsåret 19/20, men vi måtte også sande ret hurtigt, at de mange ændringer og investeringer ville få betydning for vores vækst på den korte bane. Især omlægningen af vores arbejdsprocesser med indførelsen af SAFe krævede en del ressourcer, men var nødvendigt for at skabe en mere agil produktudvikling.

Jeg er derfor ganske godt tilfreds med et resultat på 2,95 mio. Og med de mange investeringer er forventningerne til øget vækst på den lange bane ikke blevet mindre” – udtaler Jakob Lykke Hansen, Direktør hos Bytelab A/S. 

 

Investeringer til fremtiden

Med det seneste års aktiviteter har vi sat alle sejl til for at indfri potentialet for de kommende år, men investeringerne stopper ikke her. Vi vil fortsat styrke vores produktudvikling og salg af Bytelabs produkter og services, som på sigt ønskes udbredt til kunder i hele Skandinavien. Derudover er målet at udvide kapaciteten i projektafdelingen for at imødekomme vores kunders ønske om hurtigere leverancer.

Hvad angår Covid-19 har vi indtil videre været forskånet, men det er klart, at krisens betydning for verdensøkonomien er en ukendt faktor for os på den længere bane. Vores forventninger og ambitioner for fremtiden ændres dog ikke på baggrund heraf. 

Se årsrapporten på CVR.dk

arrow_back
Forrige artikel
Hjemmearbejde giver mere fleksibilitet i hverdagen
apps
arrow_forward
Næste artikel
Bilberegning.dk genererer nu automatisk udstyrsdata fra DBI IT
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO