Tak for et godt 2019!

Om Bytelab

Kalenderen siger december, og julestemningen begynder så småt at indfinde sig, selvom vi fortsat mangler lidt sne. Det ændrer dog ikke på, at året nærmer sig sin afslutning, hvorfor vi gerne vil benytte lejligheden til at takke alle vores kunder og forretningspartnere for et godt samarbejde i det forgangne år.

Om en uges tid siger vi farvel til 2019, som på mange måder har været et begivenhedsrigt år for Bytelab. Det blev et år med endnu en Børsen Gazelle til samlingen, men også statuetten Succesvirksomhed blev tilføjet. 2019 blev også året, hvor vi kunne præsentere det bedste regnskab i Bytelabs historie, så hjulene ruller stadigvæk rigtig hurtigt hos os. I 2019 tog vi også et stort skridt, da vi blev en del af Udenrigsministeriets eksportprogram, VITUS. Vi havde længe gået med ambitioner om at eksportere til udlandet og med deltagelsen i VITUS har vi fået en god platform til netop det. 

Det har også været endnu et spændende år at være en del af bilbranchen, hvor de ”almindelige” trends, som fx den stadig accelererende digitalisering af købsoplevelser og kundeservice stadigvæk fylder meget. Derudover er branchen blevet ramt af megatrends, der ændrer vores mobilitetsvaner - særligt i og omkring de store byer. Og så er branchen endnu engang blevet ramt af politiske indgreb, der især er båret frem af den grønne omstilling, der også i 2019 satte tydelige spor i vores udviklingsarbejde. Det ændrer sig formentlig ikke i 2020, men vi er gearet til fremtiden og de udfordringer/muligheder, der måtte opstå i kølvandet.

 

Farvel til 10'erne

Men det er ikke blot 2019, vi tager afsked med, men et helt årti – og hold op, hvor er der sket meget i Bytelab. Vi flyttede tilbage i Rømerhus i 2017, som havde gennemgået en omfattende renovering. Og med stigende investeringer i medarbejdere var der behov for at udvide kvadratmeterne, hvilket betød, at vi overtog halvdelen af 4. etage i sommer.

Tilbage i 2015 besluttede vi os for at cementere vores forretningsstrategi og fokusere på udvikling af IT-systemer til bilbranchen. Denne beslutning blev yderligere manifesteret, da vi i 2017 valgte at opdele vores organisation i henholdsvis en produkt- og leveranceafdeling. For at effektivisere og synkronisere udviklingsarbejdet af vores kerneprodukt, BCC, tog vi i foråret en beslutning om at implementere det agile rammeværktøj, SAFe. Implementeringen har medført store omstruktureringer af både arbejdstilgange, udviklingsmetoder og selve organisationen.

For at markere vores link til bilbranchen, fik vi i 2018 en ny visuel identitet. Den kom til sin fulde ret, da vi i juni lancerede vores nye hjemmeside med bl.a. kultur- og profilfilm samt et nyt karriere-univers.

Et nyt spændende år

Nu står vi så over for et nyt år, som vi har høje forventninger til, hvor både Bytelab og bilbranchen fortsat skal være klar til at tænke nyt og være beredte på nye markedstrends og ikke mindst politiske indgreb. Vi vil fortsætte vores investering i produktudvikling og vores organisation samt i mange nye og spændende projekter, som helt sikkert vil være med til at sætte sit positive præg på 2020.

arrow_back
Forrige artikel
System Demo's er et vigtigt redskab mod at sikre værdiskabende software
apps
arrow_forward
Næste artikel
Bilberegning.dk har nu været i luften siden starten af november og modtagelsen har været overvældende...
Rasmus Klemmensen

Rasmus Klemmensen

Marketingansvarlig

Telefon +45 87 11 33 23
Mail rasmusk@stacc.com

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til et af vores indlæg, eller hvis du ønsker en dialog om et muligt samarbejde.

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO