Job

Softwareudviklere til .NET

Forretningskonsulent til IT-projekter


Arbejdet ved Bytelab

Bytelab har vokseværk, og derfor søger vi nye medarbejdere til vores team. Vi er en ung og innovativ software virksomhed, der udvikler inden for agile rammer. Vi arbejder i et åbent miljø, hvor det er den enkelte medarbejders ansvar at bidrage til den samlede udvikling af Bytelab. Det betyder, at vi i fællesskab udvikler en kultur, hvor vi støtter hinanden, og hvor både holdspillere og individualister føler arbejdsglæde. Vores primære force består bl.a. af vores evne til at imødekomme tekniske og forretningsmæssige udfordringer og omsætte disse til et effektiv systemdesign, der kan hjælpe vores kunder videre. Nedenunder finder du to cases, der beskriver en del af Bytelabs værktøjskasse:

Vores konstante udvikling betyder, at du får rig mulighed for at præge din egen stilling og dine opgaver.

Mosaik_nyeste

Det sociale

Som du kan læse på vores blog, så er bytelab ikke kun det arbejde, vi udfører i dagligdagen. Som en del af vores sociale tiltag har vi eksempelvis dannet en lille løbeklub, så vi også kan få nye oplevelser sammen udenfor kontoret. Vi deltager i flere løb - bl.a. dette års DHL stafet og intern Mangekamp. Vi holder fester både sommer og vinter, og så deltager vi i kurser og events af både faglig og social karakter. Meningen er, at Bytelab skal afspejle både arbejdsglæde og seriøsitet, hvor der samtidig er plads til at vokse. Udover et fagligt stærkt team, hvor der er god sparing, så sætter vi pris på at have det sjovt imens. Derfor indebærer Bytelab også:

Hvis du kunne tænke dig at arbejde hos Bytelab, er du mere end velkommen til at sende en mail med ansøgning og CV til job@bytelab.dk

Har du spørgsmål eller har blot lyst til at høre mere om job hos bytelab, er du meget velkommen til at kontakte Adm. Direktør Jakob Lykke Hansen.