Vil du være en del af et dygtigt, dedikeret og nysgerrigt team?

Vi arbejder med software, men det er ikke bits, bytes og pixels alene, der gør forskellen. Det er menneskene bag softwaren.

Det er derfor vigtigt for os, at vi tager os godt af vores medarbejdere. Og selv om vi er vokset de seneste år, og i dag er cirka 28 kolleger, fastholder vi et åbent og uformelt arbejdsmiljø. Vi har skabt plads til indflydelse, medansvar og udvikling, hvilket er med til at gøre det både sjovt og fagligt udfordrende at gå på arbejde.

Vi udvikler os som mennesker, og det samme gør Stacc Bytelab som virksomhed. Derfor er vi hele tiden på udkig efter dygtige og passionerede kolleger, der kan styrke vores team. Tøv derfor ikke med at søge en af vores ledige stillinger. Du er naturligvis også meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os, som vi vil behandle hurtigst muligt. Du kan sende din ansøgning til job@bytelab.dk mærket "Uopfordret ansøgning". Vi glæder os til at høre fra dig.

Y Bytelab Logo

Hos Stacc Bytelab er der plads og brug for forskellige typer

Se menneskene bag Bytelab

Skab din karriere hos Stacc Bytelab

Plads til dig

Vi giver dig plads og albuerum til personlig og faglig udvikling. Du bliver også lyttet til og tildelt ansvar, som matcher dine ambitioner.

Udfordringer og udvikling

Vi udfordrer dig med spændende opgaver, som giver dig værdifuld erfaring. Og vi hylder efteruddannelse, der kan styrke dig professionelt.

Hygge og sjov

Vi er passionerede omkring vores arbejde. Det er dog vigtigt, at vi har det godt imens med sjov, hygge, kolde fredagsøl, DHL-stafet mv.

Godt arbejdsmiljø

Vi er gode ved hinanden. Og så bor vi i lyse lokaler, har en god frokostordning og fleksible arbejdstider, så der er plads til familie og venner.

Dedikerede kolleger

Vi er en flok dygtige, nysgerrige og dedikerede kolleger, som er gode til at hjælpe hinanden og til at løse udfordringer i fællesskab.

Central placering

Vi bor i hjertet af Århus ved Skt. Clemens Bro, hvor det nyrenoverede og historiske Rømerhus danner rammerne.

Ildsjælene hos Stacc Bytelab

Y Bytelab Logo
close
close
close
© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO