Business consultant til spændende IT-projekter

Bytelab udvikler IT-løsninger til finansielle virksomheder i bilbranchen. Med innovativt software gør vi det nemt og effektivt for både finansieringsselskaber, bilforhandlere og kunder at oprette leasing-, låne- og forsikringsaftaler på biler i Danmark og Skandinavien. 

Vi søger endnu en Business consultant til at sikre de rette løsninger, der understøtter vores kunders forretning. Som konsulent er du bindeled mellem vores udviklerteams og vores kunder ved at sikre en god afklaring af kundernes behov, den rette formidling internt samt efterfølgende test og aflevering til kunderne. Du står for projektledelsen og faciliterer, at de rette aktiviteter finder sted gennem forløbet. Du står også for den kommercielle del med aftalegrundlag. Du kan stå i spidsen for et større IT-projekt i Skandinavien, men kan også varetage opgaver med at finde løsninger på konkrete behov hos en af vores nuværende kunder.

Som Business consultant vil du indgå i vores Project Delivery team. Vores udviklingsarbejde baserer sig på Scrum, og vi har netop implementeret SAFe, hvorfor kendskab til disse vil være et plus.

 

Vi forventer af dig:

Du har en videregående uddannelse inden for IT eller evt. en tværfaglig uddannelse med fokus på både organisation og IT. Derudover har du (men er ikke et krav) nogle års erfaring fra bil- og/eller finansieringsbranchen. Vi forventer, at du er udadvendt, ansvarsfuld, fleksibel og selvstændig. At du har gå-på-mod og en god evne til at sætte dig ind i kunders behov og finde løsninger dertil. Og det er en stor fordel, hvis du har arbejdet med IT-projekter før.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, har du mulighed for at blive vores nye Business consultant på nogle af vores større projekter. Her samarbejder du med både udviklere og Product Owners for at levere løsninger, der baserer sig på vores produkt Bytelab Car Commerce, men som også indeholder en række kundespecifikke udviklingsopgaver.

Som Business consultant hos Bytelab vil du:

 • Have ansvar for projektaftaler og -planer
 • Koordinere projektets aktiviteter
 • Være bindeled mellem samarbejdspartnere, kunder og udviklerteams
 • Afholde workshops hos kunder for at behovsafdække og præsentere løsninger
 • Afklare løsninger og opgaver med kunder og udviklere
 • Teste løsninger i samarbejde med udviklere og kunder
 • Sparre med vores kunder omkring forretningsudvikling inden for bilfinansiering
 • Lave pre-sales aktiviteter
 • Stå for økonomisk opfølgning på projektaftaler

 

Derfor skal du søge stillingen hos Bytelab

Vi er et innovativt firma med 35 medarbejdere, som tilbyder dig et udfordrende og spændende job. Vi arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur. Du vil få ansvar og medbestemmelse, og du vil arbejde sammen med kompetente kollegaer. Der er god sparring, og vi sætter pris på at have det sjovt. Vi tilbyder:

 • Mange sociale arrangementer, fx filmklub, ølbrygning og sportsarrangementer
 • Mulighed for videreuddannelse
 • Fleksible arbejdstider
 • God frokostordning, frisk frugt, kage, kaffe- og sodavandsordning
 • Dejlige kontorfaciliteter med tagterrasse midt i Aarhus C.
 • Altid kolde fredagsøl

Du kan læse mere om en karriere hos Bytelab A/S her: https://www.bytelab.dk/karriere-hos-bytelab/

 

Vil du være en del af holdet?

Kan du se dig selv som Business consultant hos Bytelab A/S, så send os din ansøgning og CV til job@bytelab.dk - mærk ansøgningen: ”Business consultant”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Project Delivery Manager, Sven Cnudde, på sc@bytelab.dk.

Vi afholder løbende samtaler, så skriv til os snarest! Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

© Bytelab 2019 - Designed by Creative ZOO