Business Consultant søges til spændende stilling indenfor IT i bilbranchen

Bytelab udvikler IT-løsninger til finansielle virksomheder i bilbranchen. Med innovativt software gør vi det nemt og effektivt for både finansieringsselskaber, bilforhandlere og kunder at oprette leasing-, låne- og forsikringsaftaler på biler i Danmark og Skandinavien. 

Vi søger endnu en Business Consultant til at sikre de rette løsninger, der understøtter vores kunders forretning. Som konsulent er du bindeled mellem vores udviklerteams og vores kunder. Du sikrer en god afklaring af kundernes behov, den rette formidling internt samt efterfølgende test og aflevering til kunderne. Du står for projektledelsen og faciliterer, at de rette aktiviteter finder sted gennem forløbet. Du står også for den kommercielle del omkring aftalegrundlag og budgetopfølgning. Du kan stå i spidsen for et større IT-projekt i Skandinavien, men kan også varetage opgaver med at finde løsninger på konkrete behov hos en af vores nuværende kunder.

Det er vigtigt, at du kan lide kundekontakt, at du gerne vil sikre den rette løsning til kunden, samt at du kan varetage projektledelsen af kundeleverancer.

Som Business Consultant vil du indgå i vores Project Delivery team. Du vil samarbejde med både udviklere og Product Owners for at levere løsninger, der baserer sig på vores produkt Bytelab Car Commerce, men som også indeholder en række kundespecifikke udviklingsopgaver.

 

Vores ønsker til dig:

Vi tænker, at du har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling som konsulent eller projektleder. Du har en videregående uddannelse inden for IT eller evt. en tværfaglig uddannelse med fokus på både organisation og IT. Det kan selvfølgelig også være en mulighed, at du har erfaring fra bilbranchen eller et leasingselskab.

Vi forventer, at du er udadvendt, ansvarsfuld, fleksibel og selvstændig. Du skal have et godt overblik, arbejde struktureret og have fokus på opfølgning, så opgaverne når i mål. Og så skal du være kundeorienteret og god i kommunikationen med vores kunder, såvel mundtligt som skriftligt.

Dine opgaver som Business Consultant hos Bytelab vil omfatte:

 • Kendskab til udvalgte kunders forretning og have proaktiv kontakt med dem
 • Afklare løsninger og opgaver med kunder og udviklere
 • Afholde workshops hos kunder
 • Koordinere projektets aktiviteter
 • Være bindeled mellem samarbejdspartnere, kunder og udviklerteams
 • Teste løsninger i samarbejde med udviklere og kunder
 • Sparre med vores kunder omkring forretningsudvikling inden for bilfinansiering
 • Pre-sales aktiviteter
 • Ansvar for projektaftaler og -planer
 • Stå for økonomisk opfølgning på projektaftaler

 

Bytelab tilbyder et spændende job i attraktive rammer

Vi tilbyder dig et udfordrende og spændende job som Business Consultant. Vi arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur. Du vil få ansvar og medbestemmelse, og du vil arbejde sammen med gode og dygtige kollegaer. Der er god sparring, mulighed for faglig udvikling - og så sætter vi pris på at have det sjovt.

 • Løn efter kvalifikationer, pension- og sundhedsordning
 • Sociale arrangementer - fx sommerfest, julefrokost, kanotur og diverse sportsarrangementer
 • Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde
 • God frokostordning, frisk frugt, kage og masser af kaffe
 • Dejlige kontorfaciliteter med tagterrasse midt i Aarhus

Du kan læse mere om en karriere hos Bytelab A/S her: https://www.bytelab.dk/karriere-hos-bytelab/

 

Hvis ovenstående lyder interessant, håber vi på at høre fra dig. Send din ansøgning og CV til job@bytelab.dk, mærket ”Business Consultant”. Vi forholder os til ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte COO, Thea Schmidt Borgholm, på tlf. 30800764 eller tsb@bytelab.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

© Bytelab 2019 - Designed by Creative ZOO