Chief Commercial Officer

Som led i den fortsatte udvikling af Bytelab A/S søges en CCO, der skal indgå i vores ledergruppe. Den nye CCO skal stå i spidsen for den kommercielle udvikling, vi står overfor med øget produktfokusering, justering af forretningsmodel og internationalisering. Store opgaver som hver for sig stiller store krav om indsigt og drive til at eksekvere. Vores hjemmebane er Danmark, men er i stigende grad på vej ud i Skandinavien, hvorfor man skal være hjemmevant i vores nabolande.


Ansvar

Stillingen er nyoprettet som et led i en øget fokusering og ambition i forhold til vores udvikling. Den kommercielle indsats har hidtil været drevet af vores CEO, Jakob Lykke Hansen. Den nye CCO skal sikre, at vores stærke udvikling med årlige vækstrater på 15-20% fortsætter de kommende år. Jobbet indebærer ansvaret for den kommercielle udvikling af Bytelab. Det er en mangeartet indsats, der skal ydes og hvor evnen til god planlægning, kommunikation og eksekvering går hånd-i-hånd.

Eksempler på ansvarsområdet:

 • Personaleledelse og opbygning af nystartet afdeling – salg og marketing
  • Med 1 marketingansvarlig og 0,5 marketingkoordinator
 • Planlægning og eksekvering af salgsarbejdet i Danmark og Skandinavien
  • Udformning af salgsstrategi og drejebog
  • Fokus på tilgang af nye og flere kunder
  • Netværksarbejde og virksomhedens repræsentant udadtil
  • Produkt- og løsningssalg Prismodel og gradvis omstilling til SaaS
 • Marketing – planlægning af indsatser og sikring af eksekvering Både det strategiske/taktiske og de operationelle tiltag Ekstern kommunikation, herunder website, PR og SoMe.


Beføjelser

Du får vide rammer til at udvikle forretningen. Forretningen udvikles i samspil med dine kolleger i virksomheden, specifikt ledergruppen og vores CEO, Jakob Lykke Hansen. Vores kultur er meget handlingsorienteret og bærer præg af korte beslutningsveje. Og så er det dit ansvar at involvere og sige til, hvis du skal bruge hjælp.


Opgaver

I de første par år forventer vi en synlighed på kontoret i Aarhus, hvor du skal lære virksomhedens produkter og kolleger at kende. De skal også lære dig at kende, og det er dit ansvar at tage hånd om den samlede virksomheds kommercielle udvikling. Derudover forventes det, at du med din relevante baggrund kan levere en gennemarbejdet plan for udrulning af de næste års kommercielle indsatser i såvel DK som Skandinavien. Undervejs vil der være masser af kommerciel udvikling, herunder kundedialog, kontraktforhandlinger, forretningsudvikling, salgsstrategi og selvfølgelig løbende rapportering om fremdriften.


Kvalifikationer - faglige og personlige

Det er en klar forventning, at du har succesfuld erfaring med løsnings- og produktsalg af software til bilbranchen. Dertil kommer indgående kendskab til de enkelte aktører i markedet – og netværk til at komme i dialog med disse. Du skal have en solid forretningsforståelse af, hvordan et softwarehus kan udvikle sig kommercielt på den ene side samtidig med, at du på den anden side har tilsvarende god indsigt i, hvordan du kan bringe vores produkter og løsninger i spil til fordel for kundens forretning. Vi forventer, at du er uddannet på kandidatniveau eller tilsvarende og med 5-10 års erfaring fra lignende stilling med ledelsesansvar. Dine sproglige kompetencer skal kunne række til en kompetent dialog med enhver kunde i Skandinavien. Og du skal være klar til at rejse ud og bruge dem. Endelig skal du være en rummelig leder med masser af drive, som både kan gå forrest, ved siden af eller bagved, når organisationen skal udvikles. Og med forståelse for at fungere med dine kolleger i en ejerledet kultur, hvor ejeren også er CEO.


Erfaringer

Dine erfaringer kan komme fra flere vinkler – enten fra vores kunders perspektiv eller fra et tilsvarende job. For begge dele gælder, at du skal have dokumenterbar succesfuld erfaring med lignende opgaver. Har du tilmed erfaring fra en lignende kultur, er det en fordel. Det er mindre vigtigt, hvor du bor – du kommer alligevel til at rejse en del. Du skal ud over synligheden på kontoret i Aarhus også ud til kunderne, der hvor de er.


Vil du være en del af Bytelab?

Hvis du er interesseret, kan du søge stillingen via dette link.

© Bytelab 2019 - Designed by Creative ZOO