Junior Systemudvikler (Studiejob eller fuldtid)

Vi søger en Systemudvikler (nyuddannet eller under uddannelse), som ønsker at få hands-on-erfaring med at kode brugervenlige og teknisk stærke softwareløsninger for vores kunder. Du bliver en del af et team i Professional Services, der til dagligt udvikler innovativt software for vores nordiske kunder. Kundernes ønsker er altid i fokus, hvorfor der holdes en tæt dialog med dem, hvilket giver mange forskellige og spændende opgaver, som du bliver en del af at løse.

 

Ønsker vi har til dig

Vi tænker, at du har kendskab til udvikling i .NET webteknologier. Du læser (eller er færdiguddannet) i datalogi, IKT-ingeniør, datamatiker, PBA eller lignende. Din personlighed er vigtig, hvilket også gælder din tilgang til opgaveløsning og samarbejde med dine nye, dygtige kolleger.

 

Arbejdet vil bestå i følgende:

Teknologistakken er baseret på .NET webteknologier, MVC, Umbraco, Entity Framework, Angular, jQuery, Javascript osv. Vi forventer ikke, du har megen erfaring heri, men vi forventer dog, at du er motiveret for at lære.

Du kommer til at indgå i et af vores kundeteams, hvor opgaverne varierer lige fra udvikling af frontend til backend opgaver. Her deltager du i alle faser af et udviklingsforløb - lige fra analyse og specificering til udvikling, test og dokumentation af opgaver.

Vi sørger for den nødvendige oplæring i systemer og arbejdsprocesser. Du vil over tid blive fortrolig med Git, og .NET webteknologier samt i stand til at nedbryde og estimere opgaver. Alt dette foregår i et agilt miljø og et godt socialt fællesskab. Arbejdet vil foregå fra vores kontor i Århus C.

 

Bytelab tilbyder et spændende job i attraktive rammer

Vi tilbyder dig et udfordrende og spændende job, hvor du sammen med gode og dygtige kollegaer udvikler fede softwareløsninger. Der er god sparring, mulighed for faglig udvikling, og så sætter vi pris på at have det sjovt. Derudover har du mulighed for at deltage i sociale arrangementer og nyde de dejlige kontorfaciliteter med tagterrasse midt i Aarhus.

  • For deltidsmedarbejder vil den ugentlige arbejdstid være 15-20 timer. Stillingen vil være velegnet til en studerende, der kan arbejde 2-3 dage pr. uge.
  • For færdiguddannede ansættes til en fuldtidsstilling.

 

Vil du være en del af Bytelab?

Hvis ovenstående lyder interessant, er du meget velkommen til at sende din ansøgning og CV til job@bytelab.dk. Vi læser alle ansøgninger og holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director of Professional Services, Henrik Slot Hansen, på tlf. 61 42 22 70 eller via hsh@bytelab.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

© Bytelab 2019 - Designed by Creative ZOO