Os hos Stacc Bytelab

  • Alle
  • Kundesupport
  • Marketing
  • Systemudvikler
  • Konsulent
  • Administration
  • Salg
Andreas Kløve Nyborg
Systemudvikler
E-mail
Tlf

Med erfaring som full-stack udvikler er Andreas en stærk kapacitet i vores ene produktteam, hvor han kan hjælpe med både frontend og backend udvikling. Og er der først en opgave, som Andreas bliver opslugt af, så skal han have besked på at tage hjem til fyraften - for ellers kan han godt brænde 16 timer af i døgnet på det. Andreas gør nemlig ikke noget halvt, da han besidder en utrolig stor skabertrang og derfor let bliver opslugt af spændende projekter. Samtidig er han også ret stædig og fortsætter, til der er fundet en løsning på problemet.

Andreas kommer oprindeligt fra Kolding, men flyttede til Aarhus lidt tid efter gymnasiet. Her tog han en uddannelse som Datematiker på Erhversakadamiet. I fritiden bruges der gerne tid på forskellige computerspil og en blog, som han lige har startet. I et fritidsprojekt har Andreas tidligere vundet en award fra Bloomberg for en Chrome extension til at hjælpe med Anti-harassment på facebook opslag.

Andreas Kløve Nyborg
close
Anna Houe Sejersen
Customer Care Consultant

Anna er til dagligt at finde i vores Customer Care afdeling, hvor hun er med til at sørge for, at vores kunder altid får en god oplevelse med Stacc Bytelab. Det klarer hun med en altid struktureret tilgang og et positivt sind, som tydeligt kan mærkes af kunderne og af kollegerne omkring hende. Og lander der pludseligt mange opgaver på Annas bord, så sørger hun for en benhård prioritering og køreklar plan, så alt bliver løst til tiden.

Anna er også garant for et par tips til aftensmaden, hvis muligheden byder sig - for Anna er glad for mad. Hun spiser ikke for at leve, men lever for at spise og bruger gerne tid i hjemmet på at kreere lækre middagsretter til sig selv og kæresten Anders. Når Anna ikke står med hovedet dybt begravet i kødgryderne, nyder hun at løbe og gå ture i Marselisborg skovene, hvor batterierne lades op. Anna er også meget kreativ og elsker at male og tegne, hvilket giver fornyet energi, som hun altid er god til at tage med på arbejde til glæde for os alle.

Anna Houe Sejersen
close
Camilla Vinther Kristiansen
Systemudvikler
E-mail
Tlf

For Camilla findes der logiske forklaringer på det meste. Det falder hende (irriterende) let at løse komplicerede ligninger og matematiske gåder, og derfor var det oplagt for hende at læse datalogi, hvilket siden førte hende i retningen af programmering.

Camilla har gjort det til sin mission at få flere pigers øjne op for programmering (who run the world?). Hun er kvinden bag flere programmeringsworkshops for piger i såvel folkeskolen som gymnasiet, og har bl.a. figureret som rollemodel for kvinder på datalogistudiet og været at finde på flere forskellige Girls' Day in Science-arrangementer.

Camilla har en uovertruffen evne til at strukturere komplicerede net af digitale løsninger og få dem til at danne pæne og - naturligvis - logiske mønstre for sine tilhørere. Den evne nyder vi godt af hos Stacc Bytelab, hvor hun videreformidler vores løsninger til kunderne - altid med imødekommenhed og en helt særlig jordnærhed.

Camilla Vinther Kristiansen
close
Cecilie S. Nowak
Systemudvikler
E-mail
Tlf

Med en baggrund som software tester har Cecilie et særligt fokus på god, testbar og vedligeholdelsesvenlig kode. Hun er ikke bange for at stille mange spørgsmål, for Cecilie er overbevist om, at nøglen til teknisk forbedring ligger i detaljen. Hun sigter altid efter at angribe problemer struktureret og samtidig visualisere mulige løsninger undervejs i processen. Som person brænder hun for at være en person, som spreder glæde, positivitet og store smil – og det er vi glade for.

For Cecilie er livet mere end arbejde. Hun afholder gerne brætspilsaftener med vennerne i laaange strategispil! Skal pulsen lidt op, drager hun afsted til standarddans sammen med sin kæreste, Joachim. Cecilie finder også stor glæde i at hjælpe andre, hvor hun lige nu vejleder studerende ved Aarhus Universitet i et krævende semesterprojekt, hvor de skal bygge en bil.

Kinesisk kan hun sørme også, og som bare 15-årig tog hun til Beijing på kinesisk High School. Om to måneder står den på en flytning fra Aarhus C. ud til Risskov, hvor hun ser frem til mere plads og natur.

Cecilie S. Nowak
close
Christine E. Morthorst
Product Owner
E-mail
Tlf

Christine er Product Owner hos Stacc Bytelab, hvor hun agerer som bindeled mellem vores kunder og udviklere. Her er hendes primære opgave at forstå og afklare kundernes krav og ønsker og transformere dem om til forståelige og værdiskabende opgaver sammen med sit team. Dette er hun rigtig sej til, og det skyldes bl.a., at hun har læst en bachelor i Teknoantropologi, som fokuserer på samspillet mellem teknologi og mennesker, samt en kandidat i IT-ledelse.

Der ligger en skabertrang dybt i Christines DNA. Hun trives bedst i et team, hvor de i fællesskab kan skabe et stykke arbejde, de kan være stolte af.

Hendes skabertrang kommer også til udtryk i andre situationer end hos Stacc Bytelab. Hun har nemlig en kreativitet som få. For hvor mange kender du, der har lavet flere fjernsyn om til barskabe, lavet en svævende LP-holder af buksebøjler fra IKEA og ikke mindst lavet alt pynt til sit bryllup fra scratch – hvor der bl.a. blev lavet bordskåner, menukort og bordtal med en laserskærer?

Christine E. Morthorst
close
Dean Martin
Systemudvikler
E-mail
Tlf

I ét af vores produktteams finder man Dean, hvor han som Systemudvikler er med til at udvikle og forbedre vores softwareprodukter. First time right resonerer smukt, når det kommer til Dean og opgaveløsning. Alt skal gerne klares korrekt første gang, men lykkedes det ikke, er Dean ikke for fin til at knokle på - til målet er nået.

Dean hedder oprindeligt James Dean Martin, som en kreativ hyldest til skuespilleren James Dean og sangeren Dean Martin, men da flere dagplejebørn i England hed James, måtte hans eget fornavn vige, hvorfor han i dag bruger Dean.

Han bor til dagligt i Risskov, hvor fritiden gerne bruges på lidt computerspil og musik i et band som bassist. Skal der bruges en guitarist, pianist eller saxofonist – kan han også klare det. Dean har desuden en stor passion for Japan, hvor han bl.a. har boet et år og taler sproget til husbehov. Der bliver også gerne brugt sommerferier på sprogskole i det sushiglade land.

Dean Martin
close
Gitte Brix
HR-ansvarlig
E-mail gb@bytelab.dk

I Business Support kan du finde Gitte, som er vores HR-ansvarlige. Hun agerer som blæksprutten, der har det forkromede overblik og trods den korte længde på armene, får hun hver gang formået at samle enderne. Derudover er hun vores levende version af personalehåndbogen - så hvis du skulle ligge inde med et spørgsmål lige fra kørselsgodtgørelse til frokostordning, er Gitte kvinden at gå til.

Det er heldigt, at koordination og overblik er en manifesteret del af Gittes DNA, for hjemme i Højbjerg gemmer sig der intet mindre end en mand og tre dejlige børn. Når hun trænger til en pause fra organiseringen af alle familiens planer eller rollen som børnenes private taxachauffør, finder hun løbeskoene frem. Om det er en lang gåtur eller en kort løbetur, nyder hun at komme ud til fuglefløjt mellem træerne og den beroligende havbrus. Derudover er Gitte livsnyder med stort L. Hun elsker at udforske verden med sin familie og skabe livslange minder.

Gitte Brix
close
Henrik Slot Hansen
Director of Professional Services

Med en solid ledelseserfaring fra IT-branchen i både Danmark og Bangladesh har Henrik de rette kompetencer til at lede og motivere kollegerne i Professional Services, når de hver dag løser vigtige kundeprojekter. Opstår der pressede situationer, bevarer Henrik altid et køligt overblik og formår altid at zoome ind på detaljen, når det kræves. Og skulle der være brug for at konfigurere en Linux-server, er der en god chance for, at Henrik også kan give en hånd med.

Selvom Henrik er glad for IT, er han også en passioneret mand, når det kommer til sport. Tidligere var det badminton og havkajak, men i dag banker hjertet mest for fodbold - både som spiller, tidligere træner og i sofaen foran Tv’et. Det gælder også for hans tre drenge på 7, 9 og 11 år, som alle troligt skal afsted til fodbold hver weekend med farmand ”heppende” på sidelinjen.

Når den ikke står på sport, elsker Henrik at hygge med hans drenge og konen Annette på udlandsrejser eller hjemme i den lille landsby Boulstrup ved Odder. Her tændes der gerne op i bålet og tilberedes mad med inspiration fra Nikolai Kirk i ”Nak & Æd”.

Henrik Slot Hansen
close
Irena Fonager
Systemudvikler
E-mail
Tlf

Det stod (næsten) skrevet i stjernerne, at Irena skulle være softwareudvikler. Allerede som helt lille pige kunne hun få timer til at gå med at dissekere telefoner for at se, hvad der gemte sig indeni, og hvordan de fungerede. Den vane har hun heldigvis lagt på hylden, men sin naturlige interesse for teknik og IT har hun til Stacc Bytelabs held stadigvæk.

For Irena er de udfordringer, der skal løses og de systemer, som skal bygges, som et stort, komplekst puslespil, der skal lægges. Det kræver en systematisk tilgang og et overblik, og netop dette er nogle af Irenas styrker.

Irena bruger en stor del af sin fritid på at træne sin absolut stærkeste muskel, hjernen. Timerne sluger hinanden, når hun fordyber sig i emner som produktivitet, livsstil og teknologier - og ikke mindst Japan, som har stjålet både hendes og hendes mands hjerter. Konnichiwa!

Irena Fonager
close
Jakob Bak
Systemudvikler
E-mail
Tlf

Som systemudvikler arbejder Jakob til dagligt med integration og videreudvikling af systemer. Med ham bag kodningsmaskinen kan man være sikker på, at man altid får et gennemrevideret projekt. Faktisk er han vel nok det, man bedst kan kalde sin helt egen personlige 'systemrevisor'. Inden han leverer et projekt, tager han nemlig altid en seriøs samtale med sig selv, hvor han reviderer sin kode og sørger for, at den lever op til hans standarder (som vi i øvrigt godt tør love, er høje).

Jakob er udpræget konkurrencemenneske og drevet af udfordringer. Han er kendt for at presse sig selv både personligt og fagligt, og før sin tid hos Stacc Bytelab brugte han godt et år i ingen andre end sit eget selskab på at udvikle et projekt fra bunden, som anvendes med stor succes i flere fitnesscentre. En klar udfordring, der pressede ham til at udvikle sig. Vi skulle dog hilse og sige, at det er ret motiverende at stå op om morgenen og have kolleger omkring sig.

Jakob Bak
close
Jakob Holm
Senior Systemudvikler
E-mail
Tlf

Som Senior Systemudvikler er Jakob en uundværlig sparringspartner hos Stacc Bytelab. Med sin rolle som Systemudvikler på forskellige kundeprojekter er han med til at designe og udvikle kundespecifikke løsninger i BCC. Og oftest foregår det med fingrene langt nede i koden.

Hvis man skal beskrive Jakob, er det ord som rolig, grundig og hjælpsom, der med sikkerhed dukker op.

Når man er så passioneret, som Jakob er, kan det nogle gange være svært at lægge al udvikling på hylden, når man har fri. Han følger flittigt med i den teknologiske udvikling i fritiden, hvor el-biler og AI især har fanget hans opmærksomhed.

Dog er søndage store familiedag hjemme i Stavtrup. Her pakker de alle fire badetøjet og tager i svømmehallen, hvor de får ugens motion.

Jakob Holm
close
Jakob Lykke Hansen
Adm. Direktør / CEO

Jakob er chefen for ”det hele”, og vi er ikke i tvivl om, at det blandt andet er Jakobs rationelt optimistiske tilgang og vedholdenhed, som har dannet et solidt fundament for Stacc Bytelabs eksistens. Uanset vejspærringer, tåge og aflyste færgeafgange giver Jakob nemlig ikke op. I stedet tænder det ild i hans store konkurrencegen og vilje til at nå i mål. Som dengang under sit første marathon, hvor musklerne i benene trak sig mere og mere sammen. Her var der kun én løsning: At sætte hastigheden op og spurte i mål.

Jakob er en ægte udvikler – og her mener vi i hele ordets forstand. Softwareudvikling, forretningsudvikling, faglig udvikling og personlig udvikling er alt sammen noget, Jakob er meget optaget af. Heldigvis smitter det af på hele virksomheden, og vi er ret overbeviste om, at det i høj grad er Jakobs motivation af at se, hvor langt man kan nå med de rette ambitioner, drivkraft og forberedelse, som gør Stacc Bytelab til noget ganske særligt.

Jakob Lykke Hansen
close
Jens Weber Kiilskov
Head Of Products

Forholdet mellem Jens og Stacc Bytelab går way back. Faktisk skal vi helt tilbage til 2011, hvor en ung 10. klasses elev mødte op som praktikant hos Stacc Bytelab. Begge parter må have gjort noget rigtigt, for Jens holdte sig til i forbindelse med skoleopgaver og flere praktikforløb, og i fire år var han juniorkonsulent sideløbende med sit studie. I dag er han product owner på vores forsikrings- og udlejningssystem, hvor hans forståelse for projektledelse, økonomi og programmering kommer til sin ret.

Jens har en utrolig evne til at forblive rolig – selv i de mest hektiske situationer. Vi har en idé om, at hans opvækst i trekantområdets kerne, Egtved, spiller en rolle her. Han er landmandssøn og den eneste på kontoret, som har jagttegn. Det har vi i høj grad udnyttet i frokostpauserne, hvor han ofte får stillet spørgsmål ala: Hvordan fjerner jeg måren på mit loft? Hvorfor gror mine kartofler ikke? Hvad er det for en maskine, som kører på marken? Hvorfor høster de allerede? Kan du ikke skyde nogle af alle de måger?

Jens Weber Kiilskov
close
Lucas Brendan Ward
Frontend Developer
E-mail
Tlf

Skal der pixel-pushes frontend-løsninger for vores kunder, så står Lucas klar med sin digitale pensel som Frontend-udvikler. Her bringer han liv til mockups gennem grundigt, detaljeorienteret arbejde, hvor tålmodighed er én af hans forcer til at løse og forstå komplekse problemstillinger.

Og skal der trylles lidt i photoshop eller illustrator, så kan Lucas også hjælpe her, da han har en baggrund som digital designer. Lucas er gift med Pernille, og de har sammen Noah på 2 år og lille Matti, der lige er kommet til verdenen.

Der bruges meget tid med familien, men ellers står den på brætspil, gør-det-selv projekter, musik, golf eller nørderi ved computeren. Og selvom hverdagen kan være tætpakket, prioriterer Lucas sit frivillige arbejde i en lokal kirke.

Vælger vi at tage bowling med igen i vores interne Stacc Bytelab Mangekamp, så kan konkurrencen godt være afgjort allerede på forhånd. Lucas har nemlig tidligere vundet diverse mesterskaber, så vi skal virkelig snøre bowlingskoene ekstra godt. Alternativt afspiller vi noget Baby-shark over højtalerne for at få ham lidt ud af fatning.

Lucas Brendan Ward
close
Marcin Urbanowicz
Systemudvikler
E-mail
Tlf

Er der udfordringer, som kræver ekstra meget gåpåmod kombineret med en god portion tålmodighed, så er Marcin den rette mand til opgaven. Derfor sidder han i Professionel Services, hvor han hjælper nogle af vores kunder med skræddersyede softwaresystemer, som til tider kræver unikke løsninger.

Marcin kommer oprindeligt fra Polen, men flyttede som 7-årig med familien til Danmark. Siden er det blevet til flere besøg til hjemlandet, og især en tur vækker minder, hvor en grænsekontrol tvang en dengang 17-årige Marcin til at underskrive sit pas, selvom han havde sin højre arm i gips.

Når Marcin holder fri, skal der gerne (foruden tid med kæresten Louise og børnene Valdemar og Laura) bruges tid på husrenovering i Hjortshøj, dronebygning, fotografering eller kodning af computerspil. Lystfiskeri i nærtliggende put & take søer lokker også, men det store held med at trække fisk i land er udeblevet i så stor stil, at han har fået tilnavnet ”Kvotekongen”.

Marcin Urbanowicz
close
Mia C. Christiansen
Finance Manager

Mia er leder for Bytelabs business support. Hun styrer finanserne ned til mindste detalje, og har det været forbi hende, kan du være sikker på, at der er helt styr på det. Men økonomien er ikke alt, Mia styrer. Hun formår nemlig som ingen anden at få kontorflokken i geled, når der skal tidsregistreres - og vi skulle hilse og sige, at det er en temmelig broget og til tider vildfaren flok.

Nu kunne det måske lyde som om, Mia er en hård hyrdehund. Det er dog langt fra tilfældet. Hun er nemlig et af Stacc Bytelabs absolut varmeste væsner og har en naturlig imødekommenhed over sig. Noget, der resulterer i, at det ikke så sjældent endda sker, at hun kommer i snak med vidt fremmede mennesker på sine løbeture rundt om søerne i Hjortshøj. Apropos løb, så er Mia enormt sportsbegejstret. Hun er tidligere spinninginstruktør, men efter hun flyttede på landet (bevares, det er kun lidt uden for Aarhus, men der var vist engang en flok køer, der havde camperet ude foran hendes indkørsel), så kører hun primært landevejscykling til og fra arbejde.

Mia C. Christiansen
close
Mikael Foged
Chief Commercial Officer

Stacc Bytelabs kommercielle frontfigur er Mikael, som har ansvaret for salg og marketing. Og med god grund for Mikael er en kompetent herre med mange års erfaring fra den finansielle sektor, bl.a. som direktør for Handelsbanken Finans og senest som selvstændig i bilbranchen. Mikael trives bedst, når ambitionsniveauet er højt - og med en ukuelig vedholdenhed formår han altid at nå målstregen, hvad enten det gælder komplekse løsningssalg, Berlin Marathon eller en MBA-uddannelse ved siden af et krævende fuldtidsjob.

Nu er det ikke er et krav hos Stacc Bytelab, men Mikael elsker biler. Faktisk så meget, at han flere gange har kørt en Porsche fra München hjem til Danmark, selvom det krævede flere besøg hos kiropraktoren efterfølgende. Foruden hurtige biler har han også en passion for Triumph motorcykler og håndledsmekanik i form af Tudor, Rolex og Omega ure.

Mikael er af opvækst en vaskeægte ”Århus-dreng”, men adressen har i de sidste 14 år været i Horsens, hvor han bor sammen med Lotte og deres to små krudtugler, Sophie og Emma.

Mikael Foged
close
Niels Sanders
Business Consultant
E-mail ns@bytelab.dk

Niels er en yderst positiv person, som brænder for at interagere og forstå mennesker. Dette har han bl.a. gjort i flere år hos både Bilinfo og Bilbasen, hvilket har givet ham et indgående kendskab til bilbranchen.

Disse kompetencer nyder vi godt af hos Stacc Bytelab, hvor han i rollen som Business Consultant agerer bindeled mellem vores kunder og Systemudviklere, så vores softwareløsninger altid skaber mest mulig værdi.

Niels er også lidt af et konkurrencemenneske – især når det kommer til det strategiske kortspil Magic. Det har bragt ham vidt og bredt på kloden og bl.a. kastet en sejr af sig til et Danmarksmesterskab samt en sejr til et internationalt mesterskab med over 400 deltagere, hvilket er noget af en bedrift.

Privat bor Niels sammen med sin kone Anne og deres fire børn, så konkurrenceelementet består nu primært i at holde styr på ungerne i hjemmet i Tranbjerg.

Niels Sanders
close
Nikolaj Faber
Systemudvikler
E-mail
Tlf

Nikolaj arbejder som fullstack Systemudvikler i vores produktafdeling. Her bringer han sine kompetencer i spil inden for backend- og frontend udvikling, så funktion og design går hånd i hånd. Han gør brug af sin brede viden inden for IT til at bringe projekter fra konceptstadiet til færdigt produkt – der skaber værdi for vores kunder.

Når der ikke kodes på kontoret i Aarhus, skiller Nikolaj gerne diverse tekniske produkter fra hinanden for på den måde at blive klogere på, hvordan de virker. Det er ikke et behov for at ødelægge, men tværtimod lysten til at skabe. Den lyst manifesterer sig også i plantedyrkning - især Chilli. Der eksperimenteres med en hel del forskellige sorter, som har hver deres mere eller mindre kraftige vindstyrke på Scoville-skalaen.

Foruden hans lidt ubeslutsomme hund, som primært bor hos forældrene, har Nikolaj også 3 akvarier med diverse fisk i lejligheden i Viby J. På sigt er ønsket dog at komme lidt tættere på det pulserende byliv i Aarhus C.

Nikolaj Faber
close
Rasmus Klemmensen
Marketingansvarlig
E-mail
Tlf

Når Rasmus har ansvaret for en opgave, kan du være helt sikker på, at der ikke bliver taget nogen forhastede beslutninger. Nej - her er der fokus på fakta, og alle aspekter bliver nøje analyseret og vurderet ned til mindste detalje. Samtidig er Rasmus ret ferm med den grafiske pen, hvor han har en speciel evne til at få tekst og det visuelle udtryk til at smelte sammen til én helhed.

Generelt brænder Rasmus for at præstere. Det gælder både arbejdsmæssigt, hvor det giver ham mere blod på tanden at se de opnåede resultater, men det er i den grad også i sport og træning, at det kommer til udtryk. Her har han sammen med Mia en intern konkurrence om, hvem der hurtigst kan cykle de 13 km, der er fra Hjortshøj ind til kontoret. I øjeblikket er det Mia, der har den gule førertrøje på med 28:17 min. Men det er der vist helt klare planer om at ændre hurtigst muligt.

Dog er det familien, bestående af ægtefællen Sarah og deres to børn, der danner hele fundamentet for, at Rasmus trives.

Rasmus Klemmensen
close
Rasmus Laursen
Systemudvikler
E-mail
Tlf

Rasmus er en garvet udvikler i branchen. Han har set utallige problemstillinger og løsninger gennem tidens løb, og han er lynhurtig til at sætte sig ind i, hvordan kode fungerer. Samtidig er han en rolig person, så ligegyldig hvor uoverskuelig eller presset en situation er, får det ham ikke til at miste overblikket.

Det er dog ikke over for Rasmus, man skal servere en lækker italiensk Quattro Formaggio pizza. Hvis der er en madvare, der slet ikke falder i hans smag, er det ost. Det er faktisk så slemt, at han har opfundet udtrykket, ostofobi. Vi har fundet ud af, at han ikke er den eneste, der har den holdning, og der findes en officiel betegnelse for fobi for oste, turophobia.

Rasmus har to dejlige drenge, som bor hos ham på halvtid. Når Rasmus ikke hygger sig med sine drenge eller er i gang med egne udviklingsprojekter, elsker han at spille og høre musik. Rent faktisk har han været placeret bag et trommesæt i et band i flere år – ret sejt!

Rasmus Laursen
close
Steve Jessen
Senior Systemudvikler
E-mail
Tlf

Som bare 10-årig begyndte Steve at kode med QBasic, hvorfor han i en alder af bare 33 år har fået titlen som Senior Systemudvikler i Professional Services. Her sørger han for at guide systemudviklingen i den rigtige retning for vores kunder, så de altid har de mest tidssvarende softwareløsninger.

Selvom Steve elsker at kode, skal alt ikke foregå foran computeren. En del af hans fritid og ferie går gerne med dykning, skiløb, cykling og vandreture, men favoritten er lige nu mountainbike. Lysten til naturen stammer formentligt fra hans opvækst i Queensland i Australien, og det samme gør ønsket om en slange, hvilket hans kone Meida ikke har givet lov til – endnu.

I dag er han bosiddende i Lystup, hvor der også bruges lidt tid på diverse gør-det-selv projekter, øl/whiskysmagning og australsk fodbold med sit yndlingshold Brisbane Lions, som helst skal slå ærkerivalerne fra Collingwood Magpies!
Og hvis ’Jessen’ klinger lidt dansk, er det ikke så underligt. Hans tipoldeforældre migrerede nemlig fra Danmark til Australien i slutningen af 1800-tallet.

Steve Jessen
close
Tomas Frithjofsson
Systemudvikler
E-mail
Tlf

Tomas sidder som Systemudvikler i Products & Delivery, hvor han med en analytisk og fokuseret tilgang hjælper integrationsteamet med at bygge bro mellem interne og eksterne systemer, så vores kunder altid har funktionelle løsninger, der spiller sammen. Tomas er født på Island, men familien flyttede efter 3 år til Danmark. Tomas har dog ikke glemt sine islandske aner og flyttede senere tilbage til Island i et år for at arbejde som skomager, men interessen er sidenhen rykket til computere, hvilket vi er meget glade for.

Udover at arbejde med computere og kodning hos Stacc Bytelab, bruger han gerne tid på at spille League of Legends på sin computer i fritiden, hvor han kan koble af med vennerne - men der kæmpes naturligvis om sejr hver eneste gang.

Fritiden går dog ikke kun med computerspil i hjemmet i Holme, da der også skal findes tid til kæresten og gyserfilm af den mere overnaturlige slags. Viser den danske sommer sig fra sin bedste side, kan Tomas godt bruge lidt ekstra tid inden døre, da han (som en ”rigtig" Islænding) ikke befinder sig særlig godt, hvis termometeret krydser 20 grader.

Tomas Frithjofsson
close
Andreas Kløve Nyborg
Systemudvikler
Andreas Kløve Nyborg
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Anna Houe Sejersen
Customer Care Consultant
Anna Houe Sejersen
E-mail ahs@bytelab.dk
Tlf 87 11 33 22
arrow_right_alt
Camilla Vinther Kristiansen
Systemudvikler
Camilla Vinther Kristiansen
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Cecilie S. Nowak
Systemudvikler
Cecilie S. Nowak
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Christine E. Morthorst
Product Owner
Christine E. Morthorst
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Dean Martin
Systemudvikler
Dean Martin
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Gitte Brix
HR-ansvarlig
Gitte Brix
E-mail gb@bytelab.dk
Tlf 87 30 02 72
arrow_right_alt
Henrik Slot Hansen
Director of Professional Services
Henrik Slot Hansen
E-mail hsh@bytelab.dk
Tlf 87 30 05 14
arrow_right_alt
Irena Fonager
Systemudvikler
Irena Fonager
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Jakob Bak
Systemudvikler
Jakob Bak
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Jakob Holm
Senior Systemudvikler
Jakob Holm
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Jakob Lykke Hansen
Adm. Direktør / CEO
Jakob Lykke Hansen
E-mail jlh@bytelab.dk
Tlf 87 30 02 75
arrow_right_alt
Jens Weber Kiilskov
Head Of Products
Jens Weber Kiilskov
E-mail jwk@bytelab.dk
Tlf 87 30 40 36
arrow_right_alt
Lucas Brendan Ward
Frontend Developer
Lucas Brendan Ward
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Marcin Urbanowicz
Systemudvikler
Marcin Urbanowicz
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Mia C. Christiansen
Finance Manager
Mia C. Christiansen
E-mail mcc@bytelab.dk
Tlf 87 30 05 19
arrow_right_alt
Mikael Foged
Chief Commercial Officer
Mikael Foged
E-mail mfo@bytelab.dk
Tlf 87 11 33 24
arrow_right_alt
Niels Sanders
Business Consultant
Niels Sanders
E-mail ns@bytelab.dk
Tlf 87 30 40 45
arrow_right_alt
Nikolaj Faber
Systemudvikler
Nikolaj Faber
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Rasmus Klemmensen
Marketingansvarlig
Rasmus Klemmensen
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Rasmus Laursen
Systemudvikler
Rasmus Laursen
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Steve Jessen
Senior Systemudvikler
Steve Jessen
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
Tomas Frithjofsson
Systemudvikler
Tomas Frithjofsson
E-mail
Tlf
arrow_right_alt
© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO