OnDrive Leasing 

Henrik Reipur og Thomas Lindgren Mortensen stiftede OnDrive Leasing i 2022 med en strategi om at skabe en digital platform til privatleasing af almindelige mellemklassebiler til danske familier.

Derfor stod de med et behov for et digitalt setup, hvor private kunder kan søge og finde deres nye bil online. Den digitale kunderejse er det primære fokus i vores samarbejde, hvor en ny frontend skulle designes, kodes og efterfølgende integreres med Bytelab Car Commerce. Sidenhen er flere udvidelser tilføjet, optimeringer implementeret og integrationer koblet på.

OnDrive Leasing tilbyder en bred vifte af nyere, brugte biler af alle brændstoftyper. Både de populære SUV’er, men også stationcars og mange andre familiebiler. Disse biler bliver automatisk udstillet på Ondriveleasing.dk med alle nødvendige informationer - herunder leasingydelse, udbetaling mv. Selve håndteringen sker via Bytelab Car Commerce, som sikrer, at alle billeder af bilerne, registreringsafgifter og vilkår mv. automatisk håndteres på hver enkelt bil. Bilerne sælges herefter som operationel leasing med differentierede løbetider og udbetalinger. Konceptet adskiller sig fra andre konkurrenter, idet hele kunderejsen er digital. Leveringstiderne på bilerne er fra 14 dage til max. 5 uger - da alle bilerne er på lager. Bilerne kan desuden leveres foran hoveddøren hos kunden.

 

Da vi stiftede OnDrive Leasing var det vigtigt for os at finde den rigtige partner fra start. Valget faldt derfor på Stacc Bytelab, da vi kendte dem i forvejen og derfor vidste, hvilke kompetencer og kvaliteter de kunne bidrage med – udtaler Henrik Reipur, Direktør og medejer af OnDrive Leasing.

 

En brugervenlig salgsplatform

Deres primære salgskanal er Ondriveleasing.dk, hvor private forbrugere kan søge efter deres nye bil ud fra en række forskellige søgekriterier. Filtreringen sker real-time og giver et enkelt og overskueligt overblik over de biler, som matcher kundernes ønsker - fx valg af mærke, model, gear, biltype, brændstof, anhængertræk m.m.

Er der en bil, som kunden finder interessant, kan der klikkes på bilen, hvorefter man får en detaljeoversigt, som fx viser en række forskellige billeder af bilen, hvilke tekniske specifikationer biler har, samt antal kørte kilometer, årgang, drivmiddel og meget mere. Er der en beskrivelse af inkluderet udstyr og/eller ekstraudstyr er dette ligeledes synliggjort her.

Til højre er det muligt at konfigurere aftalen, så den bedst passer til kundens behov. Hvor lang skal leasingperioden være, samt hvor mange kilometer forventer man at køre pr. år. Hver gang der ændres på et af disse parametre, laves en beregning i Bytelab Car Commerce af den månedlige leasingydelse, så kunden hele tiden kan følge med i, hvor meget bilen koster pr. måned. Herefter er der en række valgfrie og inkluderede tillægsydelser, fx vejhjælp, service i leasingperioden, udskiftning af sommerdæk mv.

Når kunden har valgt den ønskede kombination, skal der blot klikkes videre, hvorefter kunden skal gennemgå et checkout-flow med indtastning af personlige oplysninger mv. Til slut bekræftes bestillingen, hvorefter kunden blot skal vente på, at bilen bliver leveret på den ønskede adresse, eller at kunden selv afhenter bilen.

 

En stærk beregningsmotor

Bag salgsportalen arbejder Bytelab Car Commerce (BCC) i det skjulte. Kort fortalt håndterer BCC alle biler og tilhørende beregninger på OnDriveleasing.dk. Bilerne importeres automatisk ind i et bilkatalog i BCC, hvor alle bilernes tekniske specifikationer og udstyrsbeskrivelser følger med. Billederne af bilerne medfølger også, hvor de først gennemgår en automatisk billedbehandlingsproces, der fjerner den eksisterende baggrund omkring bilen og i stedet indsætter en skræddersyet baggrund bestemt af OnDrive Leasing.

Registreringsafgifter, TCO-beregninger mv. udregner BCC automatisk. Det samme gælder leasingydelser, hvor de førnævnte beregninger kombineres med forskellige prismatricer, som er defineret af OnDrive Leasing selv. Matricerne afgrænses i intervaller, som skal sikre, at de ønskede værdier medregnes i den totale leasingydelse alt efter løbetid, udbetaling og diverse tillægsydelser mv. 

 

CMS – Umbraco

På OnDriveleasing.dk er der foruden et søgbart showroom også andre sider, hvor budskaber og relevante informationer mv. skal være tilgængelige. Til at håndtere dette har vi bygget websitet på et CMS-fundament, som i dette tilfælde er Umbraco. Dette CMS-system gør OnDrive Leasing i stand til selv at ændre/tilføje tekstuelle elementer på websitet samt indsætte forskellige billeder, hvilket skaber en bedre agilitet og hurtigere tilpasning. Her kan de ligeledes håndtere al søgemaskineoptimering med indsætning af meta-tags, -beskrivelser mv. som en del af deres markedsføring.

Ved større ændringer i design og udvidelser er det ligeledes nemt for Stacc Bytelab at udvikle og implementere disse ændringer, som efterfølgende kan produktionssættes med det samme, uden at eventuelle forbrugere på websitet mærker noget til det.

Læs mere om OnDrive Leasing her

© Stacc Bytelab 2024 - Designed by Creative ZOO