Profil

Bytelab arbejder med digitaliseringen af bilhandlen og er Danmarks førende leverandør af systemer til leasing og finansiering af biler. Vi udvikler webapplikationer målrettet private bilkøbere, bilforhandlere samt finansieringsselskaber. Med udgangspunkt i kundernes krav og behov har vi opnået stor ekspertise inden for udvikling af webbaserede løsninger. Hos Bytelab gør vi således din hverdag nemmere og bedre med udgangspunkt i vores erfaring med systemudvikling og forretning. 

Vores mission er at skabe gennemtænkte softwareløsninger, der hjælper vores kunder i automobilbranchen ved at effektivisere deres forretning. Dette gør vi ved at afprøve nye muligheder og teknologier i tæt samarbejde med vores kunder og ved konstant at udfordre egne kompetencer.
Bytelab arbejder hovedsageligt med løsninger, som er bygget op omkring vores produkter, således at vores kunder får løsninger, der har fokus på disses behov og krav. Vi er opmærksomme på - og kender til - den nyeste teknologi, der giver dig tidssvarende løsninger. Uden at tilsidesætte dine krav.
Vores vision er at udvikle en revolutionerende IT-løsning, der skaber positiv opmærksomhed blandt alle interessenter, kunder og konkurrenter.

Filmen ovenfor er fra Bytelabs 10 års jubilæum, hvor vi selv - og ikke mindst nogle af vores kunder - fortæller mere om Bytelab, og hvad der gør os helt unikke.

Det kendetegner Bytelab

Vi har forsøgt at fortælle - kort og kontant - hvad der kendetegner Bytelab
  • Vi er kompetente
  • Vi sætter vores kunders behov højere end vores egne
  • Vi behandler alle professionelt - dog uden at miste jordforbindelse
  • Vi er en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling